Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Din
 YöntemBilim Forumu | Diğer | Din
Mesaj icon Konu: ESRAR-I SHERIAT Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2751

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: ESRAR-I SHERIAT
    Gönderim Zamanı: 02-Temmuz-2016 Saat 17:14





bu FATIHA-İ SERIFE




BU DA ZAMMI SURE



Fatiha-i Şerife VE Sure-i Seyyide..
Kısaca
Fatiha ve zammı sure
diyeceğim.. Esrar-ı Şeriatı faaaaş edeceğim.

Edeceğim de lakin meraklısı o kadar az ki sonunda yine saklı ve gizemli olarak kalacağını adım gibi biliyorum.

Ancak bu karanlık güneşlerin kaderidir.. bu gün karanlıkta kalan konular diye üç tablo paylaştım.. sağ olsun izleyenlerim beğenisiz bırakmadılar.. lakin onları yöntembilimci osmanziya da paylaştığım için asıl yeri olan islambilimci Dinnur Yaşar da yayımlamak üzere oradan sildim.

Bu tablo ve yazılar Esrarı Seriat başlıklı word dosyasının içinde.. duruyor. Benim asıl muradım esrarı şeriatı açıklamak değil Ramazan ayı boyunca yaptığım EL-ASR suresinden kitabın sonunu kadar yaptığım ÇOBAN TEFSİRLERİNİ tablolarıyla birlikte toplu halde yayımlamak.. nitekim bunları burada KADIR.rar dosyası içinde bulacaksınız.


Arkadaşlar.. bilirim okumak bir dert.. okumaya uzuuun bir vakit ayırmak ayrı bir dert.. okuduğunu anlamak bambaşka bir dert.. hele osmanziya ve avanesinin yazılarını anlamak daha büyük bir dert.. bu kadar derdin altında esneyerek ve gevşeyerek yatağın üstüne paspas gibi serilmek varmak.. sıcak ve uzun günlü bu Ramazan-ı Şerifte bu meret dertlere katlanmanızı da açıkcası beklemiyorum.

Ancak ben yinede yayımlıyorum ki üstümde kalmasın.. olur a belki boş bir vakitte bunları şölee bir karıştırmak istersiniz.. hatta ben kendim yazdığım halde her namaz kılarken okuduğum surelerin aynalarına bakmaya gereksinim duyacağımdan.. ara sıra yani İZA düşünerek okuyacağım.


Aslında bu yazı ve tabloları bir HİTAP haline getirecek geleceğin insanlarına yardım etmek için onları bir KİTAB haline getirmek isterdim.. ancak devir kitap ve hitap devri değil KABLO ve HABLO devridir.. artık gelecekte insanlar elinde TABLET dolaşırken bu TABLO'ları paylaşmak çağlarına yaraşır bir durum olacak.


Esrar-ı Şeriat.. şerefli gizemler mi yoksa yasaklı bilinmezler mi.. anck böyle karanlık kaldıkça daha siz çok ahlak polisleri.. islam serifleri.. maneviyat seyyidleri.. din zaptileri.. devlet tiranlarından kurtulamayacaksınız ve ezber ve taklid raylarında giden İBADET trenlerinden sıyrılamayacaksınız.. desem biraz ağırca konuşmuş olacağım. Çünkü kendimi işin içine katmadım..

Kendimi mazur biliyorum ve hariç tutuyorum.. çünkü size anlaşılır ve açık ve seçim bilgi ve anlatımla şahsıma bağlı ve bağımlı kılmadım.

Biz iltifat.. destek.. ücretimizi sizden değil Yaradan'dan bekliyoruz.. çünkü doğru.. kısa.. karlı ve kazançlı yol bu.. ayn zaman iyi ve güzel.. DOĞRUSUNU ALLAH BİLİR.

Sağlıcakla kalın

Osmanziya

işte KADIR.rar DOSYASI:

20160702_171459_KADIR.rar

Düzenleyen osmanziya - 02-Temmuz-2016 Saat 17:17
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk