Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Yöntembilim
 YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim
Mesaj icon Konu: TEN Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2554

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: TEN
    Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2017 Saat 02:20
PİLİÇ


TEN dizisi içindeki dosyalar


20170602_021924_TEN.rar


Genelde yazılarımla ile onlara ekli RAR dosyasındaki tabloların konusu arasında fazla bir ilişkinlik bulunmaz. Reklam mahiyetindeki düz yazıdan çok daha geniş ve farklı konular imgelenir ve irdelenir.


Bu gün piliç sözcüğü aklıma geldi çarşı ve pazardaki “piliç”leri görünce.


Argo da şoförler yolcular için ÖRDEK terimini kullandıkları gibi erkeklerde kızlar için “piliç” sözcüğünü kullanırlar.. hatta çıtır kızlar.. terimi genç ve taze dişiler için kullanılır bir tabirdir.. tabi bu cinsellik kokan anlatım ve terimleri yazılarıma aşina olmayanlar yaşıma bakıp yadırgayabilirler.. ancak onlar dahi bu anlatımı sonuna kadar okuduklarını ve tabloları incelediklerinde bunun kadın kız muhabbeti olmadığını anlayacaklardır.


Ten sözcüğü İngilizce 10 (on sayısı) anlamındadır.. fakat “teen” olunca 10 ila 20 yaşı arası çıtır kızlar demek olur.. bu gün sokakta bu yaştaki kızlarımıza baktığınızda baldır ve bacaklarıyla tam bir baget “piliç” halinde dolaştıkları gözlerinizden kaçmaz.. artık kızlarımızın kişilikleri kalmamış gibi dişiliklerini ortaya koymalarını bir tür haksız rekabete karşı koyma gibi görünse de.. çünkü başkaları böyle giyinirse kendisinin böyle giyinmemekle dışlanmış olacağı da kesin olacağından.. isteme bile modaya uyma ve arkadaşları yanında yetersiz kalma konumundan kurtulmaya çalışarak onlara benzemek durumunda ve konumunda kalacaktır ister istemez.


Üstelik her güzellik ve yetkinlik.. ister maddi olsun ister manevi olsun kendini göstermek istemesi sırrınca.. güzelliğini sergilemek isteğinin de önüne geçemeyeceğinden.. dinin ve ahlakın ve mahallenin ve kültürün baskısı da kalmadığından medyanın ve televizyonun kışkırtması karşısında bu masum yavrularımızı suçlamaya dilim varmıyor.. yaptıkları doğru bir iş değil ancak yaptıranların yukarıda sıraladığın yüzde doksan güçlü gerekçeleri karşısında güzelliği veren Tanrıdan güzelliği kötüye kullanan Topluma kadar.. güçlü TEKER karşısında sekerli ve mekerli TEEN ne yapsın ? Aklını mı kullansın ?

Peki bu güzele meftun gözlere ve güzelliğini göstermeye meyyal götlere.. aklın hükmü geçiyor mu ?

Öyle ise biz bu TEN’e (beden’e) biraz daha yakından bakalım:



Bu dizinin içindeki tablo dosyalarında BEDEN ve TEN alt dizinlerinde “beden”i ele aldım...

Beden TÜBDUN olan demektir.. tektum olan gizlenen tübdun olan ise açığa çıkandır.

BUDUN.. ise ülke.. acun.. memleket anlamındadır.

Buud.. boyut manasındadır.

Ba’d.. ise sonsal.. a posteriori anlamındadır.

Sonradan ortaya çıkan ve görünen BEDEN (ten) en muhteşem ve muazzam haliyle KADIN BEDEN’inde ortaya çıkar ve bu yüzde kadın TAPILASI bir heykel olur ve PUT halini alır.

Kadın bir nokta’dır.. lakin gözü ve gönlü örten bir nukta.. onu ortadan kaldırmak ancak o çiçeği sulamakla mümkün.. sulanmadığı sürece erkeğin gözünü örter ve gönlünü kapatır.

Görmek ve göstermek.. sulamak ve sulanmak.. yani iki noktanın bir çizgi haline gelmesi elbette meşru, makul ve makbul olmalıdır. Yasa dışı yasak ilişkiler konumuzun dışındadır.

Çünkü bu durumda gerçekten ortaya erkek fişi loan PİL, kadın fişi olan PİLİÇ ve sonunta PİÇ denen üç “P”çıkıyor ki bu PARA için pezevenkliğe kadar gidiyor.


Ancak beden denilen tenin mutlaka böyle EROTİK güzelliklere konu olması gerekmez.. onun ESTETİK yanını sanatçılar ortaya çıkardığı gibi EPİSTEMİK yananı bilgiler imgeler ve irdeler.


Şimdi bu dizinin içindeki dosyalarda gelecekteki YBA dilini öğrenenler.. kullananlar ve yararlananlar için hazırldığım BEDEN tabloları var. Beden denilen bu KARA NUKTA’in başka bir kara nukta ile tamamlanması gerekir ki biz bu eril sperm ile dişi ovaryum TOHUM’larının birleşmesinden ortaya çıkan genetiğimizin temeli olan nüve hücreye ZİGOT adını veriyoruz ki bunu zî-god olarakta okuyabiliriz.. yani mücessem iyilik ve rahmet.


Bu olayı Yaratan’ın ŞEHVET ateşinin gecesi ve ölümünden ŞEFKAT damlasının gündüzü ve doğumunu çıkartması olarak görürüz.. ana babanın şehveti çocuğun şefkati olarak ortaya çıkar.. YAKAN oksijen eril baba ile YANAN hidrojen dişil ana.. söndüren HOH yan H2O damlası olarak ortaya çıkmıştır.

Ve bu iki tane ben ve sen noktalarını BİZ haline getirmiştir.. Bizi tubdun eden AŞKI ortaya iki uç var.. biri güzellik biri sevgi.. işte bu güzellik ve sevgi birliğini oluşturan tapılası kadın ve kulluk edilesi erkek.. AİLE denilen toplumun birimi ve insanın bilimi olarak (A ile B) arasında bir “E” ortaya çıkarır ve “tübdun” eder.


Biz bu “E”yi çeşitli suretlerde biçimlendirerek SU ve US halinde madde ve mananın en ilginç bileşimi olan insan BEDEN’ini bir AYNA haline getirdik.


BEDEN’in nedeni ni ve niçini ni ve nasılı nı daha açık ve saçık meydana çıkarmak için türlü türlü insan ilimleri.. çeşit çeşit evren ilimleri tesis ettik..yine de bitiremedik.. bilim ve hukuk.. san’at ve hikmet.. din ve ahlak.. dil ve edebiyat.. işte tazelen ten.. teen çağlarında açılmış bir çiçek gibi kendinin gösterirken giderek yaşlanır ve pörsür.. solar ve kurur gider.


Biz onun erotiğinden.. estetiğinden..emiğinden.. etiğinden ve etnikinden ziyade EPİSTEMİK’in seçtik ve onu dillendirmeye çalıştık tablolarda..

Ve sormadan da edemiyoruz.. ne olacak bu kişilikleri kalmamış piliçlerin dişilikleri ?

Acaba bunlar için üç yüzüme bir dördüncü yüz daha mı eklemeliyim…    


Sağlıcakla kalın

osmanziya








OSMANZİYA

Sentaks / sözdizimsel / BEYANÎ eksikliklerim VE
semantik / anlambilimsel / MAANÎ yetersizliklerim
için düz yazıdan özür dilerim


IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk