Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Dünya
 YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya
Mesaj icon Konu: arabul Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2554

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: arabul
    Gönderim Zamanı: 04-Mayıs-2018 Saat 16:59


bu arabul dizinin son dosyası...




bu da arabul dizinin ilk dosyası..


şimdi bu son BULANAN tabloyu ANLAMAK için şu ilk ARANAN tablodan bu tabloya gelinceye kadar olan 17 tane tabloyu teker teker ince ince elemeniz lazım.. hece hece okumanız gerekiyor.. okumadan yazamayacağımız gibi aramadan da bulamayacaksınız.. ANLAMA'dan da.. elbette. ne anlamı ne de anlatımı anlamayacaksınız.

ne.. kim.. zerre.. ene.. zerre ile ene arasında ne var.. HÜCRE.. işte tablolar bir HÜCRE'dir.. hücreler zerrelerle yapıldığı gibi zümre'lerde enelerle yapılırlar.


Aslında siz kendinizi bi tane ene.. bi tane ego.. bi tane ben.. sanıyorusunuz değil mi ? En kültürsüz kültürlünüz bile bilir ki insan id, ego.. süper ego.. gibi daha sayılamadık çok parçalarden ve ENE'lerden oluşur. Bu BEN'ler hakkında bilgi almak sizin EGO'nuza kalmış bişi..


İmamı Nursî diyor ki "Gaye-i hayal olmazsa.. ezhan enelere dönüşür" diyor.. az önce AMAÇ başlıklı bir yazı yayımladım tablolarıyla..


Burada arayıp bulmak isteyenler içinde bir harita çıkartıldı.. ancak HAZİNE haritası dense onu bulmaya çalışacak çok İndiane Jones'ler çıkarda kendini bulacağın iki harita burada var desem.. hiç bir İd.. hiç bir Ego.. hiçbir süper Ego.. çıkmaz..


Acaba neden ?


Çünkü kimse kendini merak etmiyor.. ve kimse olarak kalmayı sürdürüyor.. oysa kimliği ve kişili oturaklı kimseler böyle yapmaz..

Uzun lafın kısası.. az önce.. sanırım.. 18 yıllık web sayfalarımda birini 2 yıl daha uzattım http://www.mustafabugucam.com.tr

bu kişiseel sayfamı, http://www.yontembilim.com sayfamın ilk halidir.. bu sayfamı Oğlum yaptı.. yöntembilim.com'u bir profesyonel'e yaptırdım.

Kimse bu sayfalardan kendini aramadı.. çünkü beni bulmadı.. belki de bulamadı.. kim bilir ben de kendimi bulamadım.. ancak aradığım kesin.. çünkü yedi yıldır yontembilim.. insanbilim ve islambilim yapıyorum.

Ancak kendini bir arayana rastlamadığım için kendimi de bulamamış olabilirim...


Bilgi, sevgi ve saygı ile sağlıcakla kalın.

Osmanziya
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk