Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Din
 YöntemBilim Forumu | Diğer | Din
Mesaj icon Konu: ZAM Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2554

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: ZAM
    Gönderim Zamanı: 19-Ekim-2018 Saat 12:49
          
     

ZAM

ZAM dizini içindeki dosyalar


20181019_124918_ZAM.rar


ZİHİN
AYNA
MARAZ

ZAM ana dizini içinde üç alt dizin var; ZIHIN dizini, AYNA dizini ve MARAZ dizini.. bu dizin içinde de dosyalar var. ZIHIN dizini içinde 23 dosya var; AYNA dizini içinde 14 dosya var. MARAZ dizini içinde iki alt dizin var, bunlardan MARAZ 13 de 13 dosya var    MARAZ 23 de 14 dosya var.

Bu dosyaların her biri YBA in mutfağı olan analitik düzlemde yapılmış tablolardır. Bu tablolar KABLOLARLA dokunmuştur. Kablolar çizgilerden ibarettir. Bu ÇİZGİLERİN iki ucu olan bir İP ya da TEL gibi olduğunu söyleyebiliriz. Hatta bunları biraz daha kalınlaştırarak bir BORU gibi de düşünebilirsiniz. Son evren kuramları bunlara SİCİM adını veriyor. Yani evren atom noktalarıyla değil sicim çizgileriyle kurulmuştur ve evrende böyle mini minnacık SOLUCANLAR dizisinden ibarettir..eğer evreni böyle 4 boyutlu zaman-mekan süreklisi olarak değilde 11 boyutlu bir var oluş olarak düşünürsek.

Yahu bu fizikçileri evreni böyle garaib sicimler haline getirirken bizde zihni şöyle acaib borularla döşemiş olsak modaya uymuş olmaz mıyız ?

Her ne ise siz.. bu söylediğim tabloları versiyon sırasıyla izleyerek onları aykılı ve dikkatli bir şekilde imgeler ve tahayyül ederseniz.. bununla yetinmeyip bu imgelediklerinizi ihtimamlı ve özenli bir şekilde tevehhüm eder ve irdelerseniz.. sanırım zorlanmadan son tablolara erişeceksiniz.. fakat bu kolay bir iş değildir. Çünkü

Bu kabloların ve tabloların izlenmeye değer bir kavramsal tasarım olduğunu düşünmeniz gerekir ki buna harcanacak vaktinizi feda edebilesiniz..

Hadi değer verdiniz.. gerçekten buna feda edecek vaktiniz var mı ? Yaşamın öncelikleri bu tabloları izlemeye.. imgelemeye.. irdelemeye.. incelemeye izin verecek mi bakalım..

Hadi bu aşamayı geçtiniz.. oturdunuz bu linki verilmiş dizinleri tablolarıyla birlikte bilgisayarınıza indirdiniz, şayet telefon da değil de bilgisayar başında olmakta ayrı bir şanstır,ve şimdi bu dosyaları teker teker açıp tabloları karşınızda bulduğunuzda size YABANCI gelen gelimeleri çok abanıcı bulursanız.. sizde sözlüke bakmaya abanabilir misiniz ? Kelimeler bir tir gelimelerdir.. onları elimeler haline getirebilmek için anlamını bilmeniz lazım.. aksi halde kavramı taşıyan terim ve ad ve sözcük daha ilk baştan size ağır bir yük bindirecektir.. çünkü onun anlamını bilmeyerek siz ona yabancı kaldınız.. oysa o size bir sözlük ve bir tık kadar yakındır, uzak değil. Amma bilmediği kelimelere değil kendi dilinden olmayan sözcüklere yabancılıktan da öte bir DÜŞMANLIK besliyorsanız.. sizin dünyanız diliniz kadar kapanmıştır.. zaten bu sayfaya kadar okumanız bile bir alicenaplıktır.. öyle ise bilmediğimiz sözcüğe yabancılık TERİMİNİ ve bizim olmayan dile düşmanlık KAVRAMINI lügatımızdan kaldırmamız yüksek bir yanlılıktır.

Bundan sonrası sizin YBA kendi kendinize öğrenmemiz, kullanmanız ve yararlanmanız yolunu açılmasıdır.

Haydi kolay gelsin.   

Sağlıcakla kalın.

OSMANZİYA

Sentaks / sözdizimsel / BEYANÎ eksikliklerim VE
semantik / anlambilimsel / MAANÎ yetersizliklerim
için düz yazıdan özür dilerim


http://sites.google.com/site/yontembilim/
http://sites.google.com/site/insanilim

http://groups.yahoo.com/group/BAKARA/
http://groups.yahoo.com/group/oku-ikra/
http://groups.yahoo.com/group/yontem-bilim/
http://groups.yahoo.com/group/insanbilim/
www.yontembilim.com
www.insan-bilim.com


     
     

     

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk