Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Yöntembilim
 YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim
Mesaj icon Konu: DEYİŞMEZLER VE DEYİŞENLER Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2554

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: DEYİŞMEZLER VE DEYİŞENLER
    Gönderim Zamanı: 06-Şubat-2019 Saat 10:07
YÜK

20190206_094803_06_02_2019_dizi.rar

ÜÇ tane düz yazı ve üç tane dizin var.
davam demişim bundan bir ay önce bin tane giriş olmuş.. sanırım motorlar.. insan olsa idi.. yararlandığının belirtisi olarak ya bir teşekkür.. anladığının bir uyartısı olarak ya bir eleştiri veya soru olurdu.. bu olmadığını göre.. bilgiye aç ve çıkara muhtaç makinelerin bir çalıntısı olan yüklediklerim başka yerlere yükleniyor. Biz boşalttığımızı seviniyoruz onlar yüklediklerine seviniyorlar..


Elbette her birimizin üzerinde yediklerimiz ve içtikerimizden.. giydiklerimiz ve yaktıklarımızdan.. bir süre MADDE ni'meti var.. bunları MANA'ya dönüştürmek noktasında yapmamız gerekenleri yapıyoruz.
ve böylece kurtuluyoruz ya da kurtulduğumuzu sanıyorum.

Tablolar versiyon sırasıyla geliştiği için gelecekte bunları çok rahat anlayacaklar.. düz yazılar zaten zamanı geçmeyen yazılar.. onlarda anlanacaklar.. ve anlayacaklar elbette bizi de anacaklar.. lakin biz daha biz olamadık ve tek başına kaldık.. ve zaten insan giderek giderek tamamen yalnızlaşır.. bu bir yasadır.

Belki zamanı gelince bu yalnızda yalnızların yalnızına yanaşır.. ancak şu anda bir ben olarak seni arıyor lakin bulamıyor.. olsun.. belki bir gün çıkar gelirsin.. yalnızlığımız gider.. ancak önemli olan benim seni ve senin beni araman.. fakat şu var ki ya ben seni samimi aramıyorum ya da sen beni ciddi bulmuyorsun.. her ne ise önemli olan yapabileceğimi yapmak.. yapamayacağımızı yapmaya çalışmaktan kaçınmak.. gün gelir yapamadığımızı da yapar hale geliriz.

Şimdi sana düşen bu dosyalardaki yani dizinlerdeki dosyaları yani tabloları versiyon sırasıyla izlemek.. imgelemek.. irdelemek.. incelemek.. anladıklarını eleştirmek ve anlamadıklarını sormak. Ben üzerime düşeni yaptım.. sende üzerine düşeni yap.. üstlen.. üstele.. ve iste ki değişmezleri EK SESLERİ yani ARLARI ve deyişenleri yani KÖK SESLERİ yani ADLARI görebilesin.. ve anlaki arlar, adlardan daha garib.. an.. ar.. ad.. fakat biz şimdiye kadar çok insanların yaptıkları gibi adlar.. isimler.. anlamlar üzerinde dolaştık onlara daldık ve aldandık gitti.. oysa anlatımların anlatımlarına bakmak.. dilin üstündeki dili görmek gerekiyordu..

işte bizim AT'ımız.. anan atımız.. arlayan atımız.. adlayan atımız.. ve hatta AT başlıklı bir düz yazımızda var.. çok konuştuk.. kendimize söyledik ve kendimizi dinledik.. böylece başkaları da dinleyebildi.. konuşmasaydık sesimi duymayacaktı kimse.. lakin biz yine sevinmemizi geçiktirdik.. susmadık.. konuştuk.. zaten çoğalma.. beslenme ve seslenme yasalarından kuyruğu kurtarmak zor be dostum.. zaten bir atız.. atın kuyruğu da olur..

Allah yar ve yardımcımız olsun. amin.

Bilgi, sevgi, saygı ve sağlıcakla kalınız.

Osmanziya   

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk