Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Din
 YöntemBilim Forumu | Diğer | Din
Mesaj icon Konu: EYLEM Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2554

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: EYLEM
    Gönderim Zamanı: 14-Nisan-2019 Saat 02:56

Bir zamanlar kastlı fiil vardı.. bu daha sonra yöneylem oldu.. biz doğrudan EY-LEM dedik.. ye'dik mi eylem yaparız.. işlem yaparız.. işletim yaparız.. etkinlik yaparız.. iş yaparız, çiş yaparız.. pek çok şeyi yapar ederiz ve bunlarda çeşitli ilimler, disiplinler tarafından binlerce insanlar tarafından didik didik yapılarak incelenmiştir. ifa ile ahde vefa da mutabık ve muvafık olmak büyük bir iştir. Burada onu saptamaya çalıştık.


Bu bindirilmiş EDIMLER dizinde beş hablo 62 tablo ve 1 düz yazı var.

20190414_023916_EDIMLER.rar

Buraya 2 MB kadar dosya bindirebiliyorsunuz.. sanırım bu da 100 tane word dökümanı ve tabi YBA için tablo demektir.

Arı bal yapar.. fakat hepsini kendi yemez.. büyük bir kısmını üretici alır satar.. sanırım bizde böyle habire tablo üretirken bunu gelecek için yapıyoruzdur. Husserl ki Fenomonojinin kurucusudur kastlı fiile ilişkin kırk bın fragmanının (çalışmasının) olduğu söylenir.. benim YBA kuruluşuna tanıklık eden otuz yıllık on bini bildiğimiz kağıt olmak üzere en az iki yüz bin den ziyade tablom var.. sade bu sayfada yirmi bine yakın materyal var.. Bunlar sadece ÇOKLUK'un sayılarak övünülmesi ve büyüklenmesi için değil ortada ciddi bir VERİ'nun bulunduğunu belirtmek içindir.

Peki bunlar ne işe yarayacak ?

şimdi şuraya bir tablo bindireceğim bakalım ne yararını göreceksiniz ?



Burada EYLEM görünüyor ve EDİM gösteriliyor.
Dört boyutlu uzay zamanda gerçekleşen eylem onun iki boyutlu iz düşümü olan analitik düzlemde SOMUTLAŞTIRILARAK işaretlerle yansıtılıyor ve delaletlerle ansıtılıyor.

Bakar bakmaz bazılarını görebileceksiniz;
eylemlerimiz davranış ve yaşantılar ile görüş ve tutumlardan ibaret olduğunu..ancak dikkat ederseniz biraz daha fazla anlayabilir.. Fakat anlamanız hiç kolay değildir.. bunun için üzülmeyin anlamıyorum                   diye ve niçin açık ve seçik anlatmamış diye da bana kızmayın.. Çünkü

Buraya 6 hablo içinde bindirilmiş 62 tabloyu yalından karmaşığa doğru.. versiyon sırasıyla izlediğinizde ve tablolardak kabloları imgelediğinizde ve irdelediğinizde bu çaba ve sabrınızın karşılığını alacağını düşünüyorum.. çünkü orada kendinizi göreceksiniz..

Amma bu incelemeyi kim yapacak.. bunu yapmaya ilgisi olan var mı.. hadi var diyelim imgelemeye ve irdeleme vakti var mı.. hadi var diyelim.. ilk defa rastladığı bu konuda sabır göstererek 62 tablodan ilk altı tanesini inceleyebilecek mi ? Sanmıyorum.. fakat her iş sandığımız gibi gitmez.. inceleyen de çıkabilir.. bu ince ince işe YASEMİNCE olmadığı için çoğu kimse girmez.

Zaten buraya kadar okuyabildiyseniz.. yine da şanslı sayılırım.. vaktiniz ve sabrınız olmasa bile hiç olmaz ilgi, merak, tecessüs ve arayışınız vardır.


Bilgi, sevg, saygı ve sağlıcakla kalınız.

Osmanziya

Düzenleyen osmanziya - 14-Nisan-2019 Saat 03:02
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk