Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Yöntembilim
 YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim
Mesaj icon Konu: SEVDA Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2554

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: SEVDA
    Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2020 Saat 16:49

SEVDA NE DEMEKTİR

Sevda.. siyah demektir.. beyza nasıl beyaz demekse.. “sevda” sözcüğü de siyah demeektir

Bir de” KARA SEVDA” var.. siyahın siyahı.. karanın karası gibi.. oysa SEVDA deyince şiddetli bir sevgi kast edilir.. İsmini vermeyeceğim ben bu SEVDA'nın SRA sı, bizim sevdamız idi.. öyle bildiğiniz göz göze gelinen bir sevgili değil.. aynı hedefe.. aynı amaca.. aynı yöne.. aynı yola gidenlerin birbirlerini sevip saymalarından doğan bir SEVDA idi...


Böyle bir yoldan ayrılmanın elbette gerekçeleri vardır.. bir aile, bir şirket, bir parti kurarsın ve fakat işler beklendiği gibi iyi gitmeyebilir ve bundan dolayı da çeşitle gerekçelerle yolları ayırırsın.. bu da doğal ve normaldir.

Bu gerekçe kabul edilir ya da edilmez ayrı bir konu.. ya da gerekçe haklı olur ya da olmaz.. bu da ayrı bir konu.. zaten işin içine olanaklar.. fırsatlar.. tehlikeler girer.. kader ve nasib ve yazgı sana yol vermez.. bu da ayrı bir konu.. ancak giderken sevdaya bir "ayrılık" anısı bırakmak istedim..
işte hepsi bu dosyalar içinde:

   20200726_161911_SRA.rar


Sevda Kardeşim, bu SRA dizinindeki içinde dosyaları açıp bakmaya vakti ve imkanı olur mu bilemem.. dosyalar içindeki tabloları versiyon sırasıyla yalından karmaşığa doğru izler.. imgeler.. irdeler.. inceler mi bilemem.. ancak böyle yapılarak 10, 100, 1000 dosya incelenmiş olsaydı YBA kendi kendine öğrenilebilecek.. ancak büyük bir olasılıkla yapılmadı.. içerlikli düz yazılarımla ilgilenildi.. bu da biçime ve tablolara geçirmedi.
Ancak YBA işine yeterli merak ve sabırlı gayret varsa.. en çok iki yıl içinde içselleştirilebilecek bir dil olduğunu gayet iyi biliyorum.. çünkü kendi karmaşık ana dilimizi iki yılda öğrenebiliyor ya da yabancı bir dili elde edebiliyoruz. Yeter ki ana dilinde olduğu gibi fıtraten içinde olalım ya da yabancı bir dil gibi ona muhtaç olalım.. Ancak böylesini güçlü bir motivasyon bulunmadığı için YBA öğrenilmeyebilir.. bu da başka bir konudur.

Bu RAR dosyası için HAKIKAT, SERAR, SEVDA, SIRAT ve SNY başlıklı beş dizin için dosyalar ve tablolar var.. ayrıca iki düz yazı bulunuyor. Sadece SEVDA'nın ÖZEL olmayan “Değerli Hocam” bir yazısı var.. ancak kendi telifi olduğu için Sevda istemezse kaldıracağım. Buradaki tablalardan biri önemli olduğu için buraya yapıştıracağım.




Değerli Kardeşim, bu güne kadar ilgin ve desteğin sana minnettarım.. çünkü mazimin bir parçası oldun.. yolumun bir arkadaşı oldun.. teşekkür ederim.
Bu süreci bir sonuca ulaştırmadan böyle YBA süreci içinde yol arkadaşlığımızın YARIM kalmasını istemezdim.. ancak bilirsin sadece benim, senin ve bizim istememizle olmuyor.. yoksulluk, hastalık, yaşlılık ve ölüm gibi sorunsallar insanları birbirinden ayırıyor.

Ancak benim ve senin geçmişte bıraktığmız TEMİZ anılar elbette karşılıklı sevgi ve saygımızı sürdürecektir.. lakin BAŞARI haşarı bir çocuktur.. kimin eline geçeceği bilinmez.. umarım yaşam boyu huzurlu ve başarılı olursun.


Bilgi, sevgi, saygı ve sağlıcakla kal.


Osmanziya


IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk