Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Din
 YöntemBilim Forumu | Diğer | Din
Mesaj icon Konu: GARA.. Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2554

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: GARA..
    Gönderim Zamanı: 22-Şubat-2021 Saat 13:35

 


Siyasi bir sorun değil.. herkes türküm de diyebilmeli kürtüm de diyebilmeli.. kültürel bir sorun değil.. herkes teist de olabilir ateistte olabilir.. ilki olan dil kendi seçimi değil ikincisi olan din ise kendi seçimi.. Herkes yeteneğine ve gücüne göre seçimini sapabilir.. Ancak ABD, ÇİN, RUS, AVRUPA'yı arkasına eline de SİLAHI alırsa.. artık bu seçim değil bir EŞKİYALIK, bir SALDIRI ve bir TERÖR.. olur.


 BU BİLDİRİ İKTİDARDAN YANA OLMAK MESAJI DEĞİLDİR..

 

PKK’ya ve onun maşası HDP’ye karşı olduğumun mesajıdır.

Çünkü PKK artık bir siyasi mes’ele değil MİLLİ bir mes’eledir.

Eğer mes’ele MİLLİ ise gerisi teferruatır.

 

 

Ister turk askeri sivil kürtü oldursun.. ister pkk ya da musluman militan sivil turk ya da kurt sivili öldursun.. KATİL'dir. eger toplu öldurmeyle katliam yapiyorsa ABD.. RUS.. ÇIN ve AVRUPA maşasıdır. Katilleri kahraman görenlerde o katillerle mahşerde yargilanacaklardir

Inşaallah bir gun gelir askerlikte katliam gorulur. Fakat bu gun için.. istiyorsan sulhu salah hazir ol cenge.. asker ve polis olmazsa kanimizi içecek pek çok canavar etrafimizda dolaşiyor.

Hatta polis ve askerinde iyisi ve kötüsü vardir. Sonuçta kendi içimizde de benimizi cennetlik ve cehennemlik edecek AD katili bulunur. O yüzden AR'ımızin TEKERINI anlamalı.. nesnelerin ve kimselerin SEKERINE ve MEKERİNE düşmemeliyiz.

 

 

Bazı anlar olur seçimler keskinleşir aması olmaz.. fakatı.. lâkini bulunmaz.. seçersiz yerini alırsın.. ya ülkeden yanasın ya de değilsin.. ülkenin başında beş para biri etmez biri olsa.. bile.. fakat 40 yıllık PKK sorunu ile AK den başka bir parti uğraşmadı.. öncekiler sadece gösteri olarak doğuda maytap patlattılar.. totaliter ve otoriter rejim ve sistemlerden değilim.. ancak dünyanın başında böyle bir sistem varsa.. ondan yana olmam.. ülkemden yana olurum. Seçim sizin ve bizim hepimizin..

 

 

Ben seçimimi yaptım.. insanlıktan yanayım.. ülkemden yanayım.. tarihimden yanayım.. Anadoludan yanayım.. Türkiyeden yanayım.. Türkçü de değilim.. Kürtçü de değilim.. İslamcı dağilim.. sünni de değilim.. alevi de değilim.. AK partili ve CHP li ya da MHP’li değilim.. Feto’cu değilim.. Reto’cu değilim.. PKK ve ona sempatiyi duyan kim varsa kürt ve türk.. beni silsin.. ben kimseyi tanımıyorum.. kim ayrılır da bilmiyorum.. bu güne kadar bana arkadaş olanlardan BEĞENİLERİ ile tandıklarım dışında kimseyi de tanımıyorum.. sildiğinizden haberim bile olmaz.. AK PARTİLELERİN.. beni şakşaklamalarını da istemiyorum.. PARTİCİ değilim.. CEMAATÇİ değilim.. ULKEME çalışma, MİLLETİME üretme ve KENDİME başarma dinindenim. Sadece son terörüst etkisiz bırakılıncaya kadar milletimin temsilcilerinin arkasındayım.

 



Düzenleyen osmanziya - 22-Şubat-2021 Saat 13:42
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk