Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Dünya
 YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya
Mesaj icon Konu: 2023 Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2554

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: 2023
    Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2023 Saat 16:49


S.A. Mustafacım ın bana Hediye ettigi 2012 takviminin 1 Ocagı Pazar'a denk geldi..fakat Şubat bu sene 28 çekiyor takvimde 29.. sonuçta.. 2012 de 1 mart perşembe iken 2023 de çarşamba oluyor.. benim özel tarihimde CARŞAMBA ve PERŞEMBE 2. safta "üçmum" yani yani minimum.. optimum.. maksimim.. bir haftayi ayin ve yilin kaç olduguna bakmadan 4 SAFTA'ya ayirdim; 4.saftasi PAZAR.. "minimum" 1.saftasi PAZARTESI ve SALI "maksimum".. 3.saftasi CUMA ve CUMARTESI "optimum"..

Şimdi böyle bir ayırima.. ne gerek var.. diye dusunebilisin.. ancak ZAMAN TAKIBINDE duyarli olunursa.. yıllar on gunlere.. aylar 15 gunluk 2 paftaya.. hafta saftaya ayrildigi gibi bir gunde 4 SITTA'ya ayrılir; 1. Sitta 06:00-12:00
geril AKTISI
2 . Sitta 12:00-18:00
yorul ALTISI
3 . Sitta 18:00-24:00
gevşe ALTISI
4 . Sitta24:00-06:00
dinlen ALTISI
Herkese selamlar..

yıliniz..
aylariniz..
paftalariniz..
haftalariniz..
saftalariniz..
gunleriniz..
sittalariniz (vakitleriniz).. saatleriniz..

hayirli ve hasenatlı.. feyizli ve bereketli.. olsun. Amin.
Osmanziya

Düzenleyen osmanziya - 02-Ocak-2023 Saat 16:51
IP
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2554

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Ocak-2023 Saat 09:32


24 SAAT GUN İZLEME DİYAGRAMI

Bu GUN.. Beyn-i BERZAH tam ortadaki DAIRE.. diyor ki 06.01.2023 cuma gunduzu ile 07.01.2023 cumartesi gecesi arasindaki YEVM.. 24 SGID (24 Saat Gün İzleme Diyagramı) gunudur. Bu gunle 70 yaşimdan 236 gun geçmiş.. 71 yaşıma 124 gun kalmiştir.. Inşaallah.

Bu özel bir kişisel hadise.. asıl haber SALAVAT ( Seslenmeler) ı haber veren sada ve nida ile beste ve gufte SESLENMELERINI koordine eden TNR 2023-001 tablosudur.

Gürültüyü konuşmadan.. sadayı nidadan.. sazendeyi hanandeden.. besteyi güfteden.. ilanı ilamdan.. ibareyi ifadeden.. söz dizimini anlambilimden.. sentaksı semantikten.. beyanı maandan.. ayırmak kısaca metni manadan ayırmadan ilim sahibi olunmaz.. çünkü taakkül düzeyi denilen bir tefekkür hali bulunur. Bu da aslında ilim ya da zeka ya da hafıza kıtlığı değil.. konu ile ve dil ile ilgilenmeden ve bilgilenmeden kaçınmak ile ilgilidir.

Anlaşıldığında eleştiriden çekinmek ve anlaşılmadığında soru sormaktan korkmak dışında bir gerekçesi de bulunmaz bu kaçınmanın. Fakat ne yazık ki insan ÜRKÜNCE, durumu korkudan beter oluyor. Çünkü alışmak kudurmaktan kötüdür. Bununla beraber çare de çoğu zaman rahatı bozmaya bağlı değil mi ?

Ve böylece birinci ayın birinci paftası birinci haftasının 3. saftasına yani cuma ve cumartesi olan OPTİMUM günlerine gelivermişiz. Cumanız hayırlı ve bereketli ve feyizli olsun. Amin.


07 Ocak 2023 CUMARTESI
TNR 2023-001 TABLOSU
SAĞ VE SOL IKI HEMISFER
Serebrum da Serebellum da iki
Karşılıklı KÜRE…

Birbiri uzerine bindirilmiş tablolarda ortaya çıkmıs bir HABLO oldugunda bu size, doğal ve normal olarak, karmasik gorunuyor. Oysa versiyon sirasiyla yalindan karmaşiga dogru teker teker izlerken birlikte imgeleyip irdeleseydik.. sorular ve yanıtlarla destekleseydik.. hepiniz rahatlikla anlayacaktiniz.

Fuzuli demiş:
Beni candan usandırdı cefâdan yâr usanmaz mı
Felekler yandı âhımdan murâdım şem'i yanmaz mı


Ne yazık ki bu şem’a dediğim tablolardaki muradım anlaşılmıyor. Ve buna ne buna sizin merak ve talebiniz oluyor ne de benim bunu yapmaya vaktim ve arzum ve muradım bulunuyor.


24 SGID (24 Saat Gün İzleme Diyagramı) sunarken birbiri ustune binen tablolardan bu HABLO’lar meydana geliyor. Bu sene artık bunları numaralıyorum. Tablolar ise KABLOLAR ile iñşa ediliyor. Ñedir bu kablolar; sicimler.. teller.. ipler.. hattlar.. hattlar.. çizgiler.. çiftgiler.. iki ucu olan BORULAR.. Şimdi FİZİK bunların hesabıni giderek netleşen SİCİM kuramında yapiyor. Bizde bu kablolardaki ABLO'larin abiliyetini ve kabiliyetini YBA ile SESLENDIRDIK…

Bu sesi siz duymuyorsunuz.. çunku gelecegin yükselen degerinde.. YBA dili edinildigunde SOZ'um yazacak ve SÖZ'ün okunacak.. MAL'ımin amelleri ve MEL'imin emelleri belli olacak.

Saygilarimla sağlıcakla kalın.
Osmanziya 15 Cemaziyelahir 1444 Üçyol İZMİR

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk