Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
İnsan Bilim
 YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim
Mesaj icon Konu: beden ve zihin Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2554

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: beden ve zihin
    Gönderim Zamanı: 21-Ocak-2023 Saat 16:00
Beden ve zihin




BESLENME
aşalım
özümleme
kirlenme
Temizlenme

Bedeninizi tanıyorsunuz.. beden tübdun olup görünen anlamına gelir.. ancak dıştan görünün cisim ve içindekiler görünmeyen cesedin arasında bulun VAR oluş.. DOĞUM hayat ve ruhun birleşmesiyle başla.. ruhun ve hayatın yerlerine gitmek üzere ayrılmasıyla da ÖLÜM ile var oluş DÜĞÜMlenir. Bu mevcut olup var olana VUCUD (varlık) yani BEDENİN VUCUDU denilirse de bir de VİCDANIN VUCUDU bulunur. Ancak kimse de vucudun kendisini hiç bilmediği gibi bedenin vucudunu fazla bilmez.. Her ne kadar bu konuda bilgilerimiz sürekli artıyor ise de bizim kendi bedenimiz hakkında bilgimiz ne kadar artıyor.. tablolar merakı olana anlatmaya çalışıyor.. ki bu vucudun bir de vicdanı, zihni ve şuuru bulunuyor. İşte bundan sonraki tablomuz bunu ele alıyor.    


20230121_154808_21_OCAK.rar

MÜŞAHADE
MUHAKEME
MUHASEBE
MÜRAKABE

beden VUCUD ise VİCDAN zihindir.

Bu varlık ve varoluşu yukarıda 21 ocak dizini içindeki BEDEN ve ZİHİN dizinleri içindeki dosyalardan gizleyebilirsiniz.

Beden varlığı VUCUD ve zihnin var oluşu VİCDAN ise ve sizdeki de CİDDİ bir merak bulunuyorsa bu ikisinin kökenine erişmek için eline iki bu dosya bir şans yakalamışsınız demektir. Kolay gelsin.

Saygılarımla, sağlıcakla kalınız

Osmanziya 21.01.2023 Üçyol İzmir



Bu tolstoy'un MEZARI imiş.. yaşam ağacımızın tek meyvesi
bizim cenazemizdir.
bedenin cisminden hayat çıktıktan ve ruh gittikten sonra beden cesed olur.. canlı ve diri değil ölü bir cisim.. Bir paylaşımı bunu yazdım bu gün:

Recep bayhan kardeşim “ Yaşamasını ve yaşatmasını bilene dünya bir cennettir.” Deyince dedimki:
Cenin.. cinnet.. cennet.. can.. gen.. cin.. çok anlamlı ve gizemli bir sözcük.. bir anlamı dahi bağ ve bahçe şeklindeki ORTAMI ifade eder.
ORTOGONAL yapı ve ORTADOKS inanç.. yani resmi ve sivil bilim ve hukuk bundan dunyevi ve uhrevi utopyalar ve distopyalar çıkarır.
Bizde bunlardan işimize geleni ve hoşumuza gideni biliriz ve seçeriz ve severiz. Bu da yaşamı amaç ve araç ve adaç etmeye bağlıdir.
Gençljgimizde yaşami amaç edinir.. ortam ve organ ve orgazmla ilgileniriz.
Orta yaşlarda yaşami araç edinir.. kaliteli mal ve hizmet üretimi ile servet ve şohret.. makam ve saltanat peşinde koşariz.
Yaşlanan yaşımizda amac ve araç kurur anlam ve anlatim parlamaya başlar.. am-aç ve ar-aç bir ağ-aç haline gelir.. ad-aç başlar.. ar'lar ad'lardan ayrılir. Bağ-laç'lar ORTA'ya çıkar.
Böylece BAĞ'lara uçmaya.. yani
yakinmadan yıkanmaya..
anlamadan inanmaya..
dunyadan ahirete geçmeye başlariz.
Ve dediginiz gibi bıraktiklarımiz ve biraktiklariniz dunyayi cennete veya cehenneme çevirmeye yeter.. kendileri bilirler.




Not: Biliyorum alışmadığınız bir işe başlamak çok zor.. sevmediğiniz bir başlangıca girişmek çok güç.. amma İŞ dediğimiz sade bu GÜÇ ile ortaya çıkmak birde GÜR dediğimiz bir arkadaşı gerekli.. güç kadın ise gür erkektir.. işte erkeklik burada ortaya çıkıyor.

Ben bunu nereden biliyorum; Yükledim ZihiN tablosuna bakıyorum.. gücün gözü var.. gür’ün götü var.. büzük sıkmıyorsa.. erkek yumuşaksa.. sert değilse bu işi yapamaz. Yani nefis durmadan ruhu sikiyorsa.. ruhta buna alışmışsa.. kadın hep üstte durur erkekte altta.. Şimdi bu SEKS olayı bir METAFOR.. insanda sadece göz ve göt bulunmuyor.. gönül ve gör de yer alıyor. Eylemi ve edimi.. yürütmeyi yani “işi” güç ve gür yapıyorsa DE’meyi de gör ve seç yapar.. burada GÖR iki kez yazılmış.. YBA de bir sözcük iki kez yazılmışsa orada bir HATA var demektir.. burada AYIP söz GÖT’u kaldırarak yerine UZ (vicdan) koyuyoruz.. aşağıdaki GÖZ’ü kaldırarak yerine UZ (akıl) yerleştiriyoruz ve tablomuzu değiştirip düzeltiyoruz. Tabi göt’ü oradan kaldırmak VULVA VE PENİS’den oluşan çift yok etmiş olmuyoruz.. zaten onlar tablonun sağında ve solunda olanca haşmetiyle duruyor.. “V dişil X ile eril A”






Düzenleyen osmanziya - 21-Ocak-2023 Saat 16:24
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk