Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Dünya
 YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya  
Mesaj icon Konu: meydana çıkmak Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2596

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: meydana çıkmak
    Gönderim Zamanı: 13-Nisan-2024 Saat 02:57


KALİTELİ mal ve hizmet sunmak için meydana çıkılır.. çünkü SORUNLULUK çözümü olan geçim için buna gereksinimimiz bulunur. Bu özellikle ticaret ve GENÇLER için daha çok lazımdır. Bu yarışma alanıdır. Ancak bu yarışma içinde dayanışmada bulunur. İşinde en iyi olan önce çıkar.

KARAKTERLİ i fazilet ve kemalat serimi için ortaya çıkılır.. çünkü SORUMLULUK yüklenimi bulunan seçim için bunda bir arayışımız olur. Bu özellikle siyaset ve YAŞLILAR için daha çok lazımdır. Bu da dayanışma alanıdır. Bununla beraber içinde gizli bir yarışmada yer olacaktır.

Bununla beraber bu ticaret (uygarlık) ve siyaset (kültür) olanları bu gün öylesine bir bir biri içine girdi ki siyaset için girenlerin ticaret peşinde .. ticaret için girenlerin siyaset peşinde.. olduklarını gördük.

Bizim idealimizde şu bulunur: PARA tarım ve sanat ve ticaret ile kazanılırdı.. şayet hocalık yapıp kendini geliştireceksen ticaret etmeyeceksin.. eğer para kazanmak ya da kendine geliştirmek derdinde değil bu milleti hizmet edeceksen bizden bir ücret istemeyeceksin.. bunu RABBİNDEN isteyeceksin.. ancak toplum hızla batının hazırladığı şablon içine giriverdi.. kuvvet hakkı hemen etkisine aldı.. medeniyet kültürü terkisine attı.. bu günkü hale geldik.

Durumun analizin yapacak yerim ve vaktim bulunmuyor. Bununla yetinip size yazıma yönlendiriyorum.

Sayılarımla

Osmanziya 13.04.2024 03:12   







Makaralar.. ipler sarıli borular.. makaralarda bir boru değil mi ? Makaralari da bir birine bağliyarak makine yapiyorlar. Bizlerde genetik sarmallardan başlamak üzere bagirsak.. damar.. sinir.. penis-vagina borularindan yapilmiş makina değil mi yiz.. sonunda her birimiz İP dediğimiz kökeni İntertet Protokolü (İP) ile oluşturulan geniş bir AĞ'a (WWW) bağlanmış makaralardan fazla bir şey değiliz. Bunun daha küllisine Cünüdullah da denilen Hayr-ı beriyye ve Şerr-i Beriyye BORULARI söz konusudur.

Meydanda kendimizi gösterme pozisyonun gerisindeki "ürünün kadar onurun" bulunur ilkesiyle fikir pazarında kaliteli mal ve hizmet sunma peşindeyiz.. biz YBA ile yedi tabaka olan DİL dünyasında HATT katmanına (nutka.. kıyas.. cümle.. kelime.. harf.. hatt.. nukta) inmiş yayım yaparken reklam ve propaganda mahiyetinde bu gibi gizemli yazılarımın eleştiri ve tartışmasına bile katılım beklemeden TABLOLAR'da kullanılan kablolara (iplere.. tellere.. borulara.. çizgilere) bir İTİBAR beklerken "feteburi ya ululelbab" ayetiyle işaret edilen TÂLİB'lerden bunu bulamayışımın nedenini.. "öğren-ci" talebeler için MEYDANA ve AYDINA çıkmaktan ziyade değil de "öğreni-ci" tâlib'ler için gereken önlemlerin alınmadığını düşüncesini taşıyorum. Anlatımda BİÇİM ve ARAÇ daha hızlı ve kolay İÇERİK ve GEREÇ sunumuna göre ayarlanmış platformların geliştirilmesine ayarlanmış.

Örneğin eskiden ( WEB01 de) nette bulunan çoğumuzun kendimize ait bir web sitesi bulunuyordu.. Örneğin www.yontembilim.com sitem wikipedia ile aynı tarihlerde kuruldu.. fakat YBA biçim sunduğu wikipedia içerik sunduğu için ezici çoğunlukla öne çıktı.. Oysa biçim ve yöntem her türlü dini ve fenni içerikten önce gelir.. bu yüzdendir ki Aristo doğunun ve batının muallimi ulasıdır.

Daha sonra web01 facebook gibi HAZIR sosyal medya çıktı.. insanlar websayfası hazırlama işini bıraktılar.. bir süre sonra uluslar arası net-web sahipleri çıktı.. makineyi ve insanı SAĞLAM buluşturacak intranet yitirildi ve yazılım ve donanımı SAĞLIKLI birleştirecek pointnet fırsatı yitirildi www   ile KİMSELER global otomasyondan önce KÜRESEL AĞIN özgürlüğünü ve güvenliğini yitirmiş bağımlı “SAYILARI” haline geldiler.

Şimdi METAVERSE denilen web03 ile bu “sayıları” siber uzayın saygınlığı bulunmayan BOT’LAR yani özgünlüğünden yararlanılan lakin özgürlüğü olmayan.. etkisi kullanılan lakin gizliliği kalmayan.. besinleri sağlanan lakin güvenliği olmayan Base Otomotycle Tropy haline getirmeye çalışıyorlar. Yani sen her işe yarar fakat kararı olmayan bir çıkarsın diyorlar.

Bizler İÇERİK sunucu olmadan önce BİÇİM kurucu bir pozisyona gelmeliyiz. Bize kurdukları biçimin içini güle oynaya doldurmaya angaje olmadan düşüncemizden ve anlamamızdan ve inancımızdan önce bu üçünün temeli YÖNTEM’in önem ve değerini duyumsamamız gerekmektedir.

Osmanziya 13.04.2024 üçyol izmir 02:52





Düzenleyen osmanziya - 13-Nisan-2024 Saat 03:13
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk