Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

FUZULI

Nereden Yazdırıldığı: YöntemBilim Forumu
Kategori: Yöntem Bilim
Forum Adı: Yöntembilim
Forum Tanımlaması: Yöntembilim Üzerine Paylaşımlarınız
URL: http://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=1247
Tarih: 28-Mart-2024 Saat 16:01
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.03 - http://www.webwizforums.com


Konu: FUZULI
Mesajı Yazan: osmanziya
Konu: FUZULI
Mesaj Tarihi: 04-Şubat-2018 Saat 09:25
45 tabloluk bu dosyanın 13, 23, 33, 43 numaralı dört tane HABLO'su var.. bunları versiyon sırasıyla gözleyerek izlediğinizde.. tahayyül edip imgelediğinizde.. tevehhüm edim irdelediğinizde.. fuzuli olarak 45 adet TABLO göreceksiniz.. bu tablolar iki uçlu kablolar.. iki kablolu tablolar ile örülmüş bir kanaviçedir.. erkek adam örer mi diyeceksiniz.. lakin biz görmeyi örmeye çevireli beri örmenin kadını ve erkeği kalmadı artık.. bir de ördüğünüz insan ise ve üstelik kendiniz iseniz yani siz insansanız işin önemi ve değeri daha da artacaktır.

işte bu 45 tabloluk dosya:
uploads/20180204_091050_FUZUL.rar - 20180204_091050_FUZUL.rar

Bu aşağıda bindireceğim 29 ncu tablo.. demek bunun üzerine 16 tane daha tablo yapılmış..



Zaten benim tüm tabloların fuzulidir.. luzumi olsa idi şimdiye kadar kapış kapış giderdi.. lakin FZL ile LZM arasındaki tersliği görüyor musunuz ? ZmN ile NmZ arasında da bir terslik vardır.. MzN ile NzM arasında da bir terslik vardır.. demek ki dünya ters olan AKS ile düz olan HDS arasında gidip gelen bir suret ve şekil dünyasıdır.. suretler ters olarak gözümüzde yansıma yapar.. şekiller düz olarak gönlümüzde ansıma yapar.. yansıma (hads) eden hadd'ler ile ansıma (aks) eden hatt'lar arasında inşa ettiğimiz misil ve mesel ile temsil ve timsal dünyasında temessül eden bedenler ve imtisal eden ruhlar arasında bir dolayım olan delalet ile bir aracılık olan işaret.. perde olmuş.. kimseleri birbirinden uzaklaştırmış.. oysa DİL onlara yakınlaştırmak için yasalarla proğramlanmış ve yasaklarla protokollandırılımmış idi.. garip ama gerçek..

Ve benim gibi aşkı unutmuş tecessüslüler.. ya da aşka hasret meraklılar.. bırakın bu merakı ve ışkı.. aşka ve yeraka bakın.. İSTER seniz.. İSTEMEZseniz.. dönün sofranıza.. merak içki.. ışkı meze yapın.. sürsün gitsin sarhoşluğunuz...
Demek aşkı gibi merak dahi insanı esrik edermiş.. etmez mi çünkü artık merak aşk haline gelmiş.. riya rüyete.. re’y rüyaya dönmüş..


Sana hazırladığım versiyon sırasıyla izleyeceğiniz.. imgeleyeceğiniz ve irdeleyeceğiniz kablolarla.. dablolarla.. tablolarla ve hablolarla zati alinizi baş başa bırakıyorum ablacığım.

Osmanziya



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info