Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

nur ve nar

Nereden Yazdırıldığı: YöntemBilim Forumu
Kategori: Yöntem Bilim
Forum Adı: Yöntembilim
Forum Tanımlaması: Yöntembilim Üzerine Paylaşımlarınız
URL: http://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2959
Tarih: 29-Ocak-2026 Saat 18:01
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.03 - http://www.webwizforums.com

Konu: nur ve nar
Mesajı Yazan: osmanziya
Konu: nur ve nar
Mesaj Tarihi: 29-Ocak-2026 Saat 09:55

Bildiklerimiz ve bilmediklerimiz..
Acaba nereden nereye gidiyoruz?
Bunu zaman zaman dillendirdim..
Burada dört seçenek görülüyor:

Bildiklerimizden bildiklerimize
Bilmediklerimizden bilmediklerimize
Bildiklerimizden bilmediklerimize
Bilmediklerimizden bildiklerimize

Siz hangisini düşünüyorsunuz ?

0Z0

Narin SEYRI
Nurun SIRRI
Her biri dört bin kavramlik dort konu;
Nar
Seyr
Nur
Srr
Gelin bunu biraz daha açik edelim;
Gıda NAR material NASIL ?
Gaye NUR spiritual NIYE ?
Narin seyri konusuda sevgi ve aşkımiz
Nurun sırri hakkinda bilgi ve ışkimiz
Kendimize alakamiz hususunda ilgi ve meşkimizi örtuyorsa.. bilgi ve sevgiden dogan stres ve dalgalara karşi korumasiz ve korunaksiz durumdayiz demektir.
Açiklama peşindeyiz
Arama peşindeyiz
Arama yolunda değiliz...
YNA olan YBA reklami ugruna yapilmis seksi ve siyasi konular ilişkin ÇEKICI icerikler.. Yontem Bilimsel Analizin propagandasi için yapilmiş ÇELICI yazilar..ILGI'niz çekmek içindir sadece..
Ancak çelici ve çekici olmaktan çikip ÇEKIÇ "güç" haline geldiğinde bu hem sizi korkutuyor ve bunun sonucu olarak bende msksadimin aksiyle karşilaşiyorum.
Uçuk konular ve acib ma'nalar ve garib fikirler ozgunlugunu ve yeniliğinin tadini kaçiracak sekilde agir bir stresin içine giriyorsunuz ve bu ağir abinizi taşinmaz ve soyut yükunu tartilmaz buluyorsunuz.
Ben bunun yen farkinda degilim.. eskiden beri biliyorum.
Bununla beraber benim muradim sizlere hazir bilgiler seren hoca ve anlaşilir degerler sunan yazar olmak degildi..
Benim muradim YBA çalısmalarina.. aşk ve ışkıni aşarak.. bilgi ve sevgi ile dolma ve doyma engelini atlatarak.. kendini gosterme prosesini.. ve benini gercekleştirme ugruna beninin gerçegini satma prosedurunu.. starak.. AT'ıni tanimaya çağirmakti...
Sonuçta olan oldu ve ben yalniz kaldim ve siz dagildiniz. Elbette benin durumun kaçinilmaz ve sizin durumunuz kurtulunmaz değil. Bununla berabef kaçip kurtulmak hiç mumkun degil. Iraz edip göz ardi edebiliriz. İşitmez olup kulak önune getirmeyebiliriz. Aşiri bilgilenmekten işimizi çok degerli bulup.. yaptigimizi gorev.. abartili sevmekten çalişmamizi pek onemlu gorup.. ettigimizi ödev.. haline getirebiliriz.. ustelik bu ihtiyacimiz ARAYIŞ.. bu arayişimiz GEREKSINIM haline gelip aliskanliklardan kaçinamiyorsak ve alışkinliklardan kurtulamiyorsak.. hele bunlar kişiligimizin bir parçasi haline gelmişse DEĞISIM yolu da tıkanmiş demektir..
Bu anlatimimla maalesef konumuzdan uzaklaştik.
NAR
Zerre yani 2000 yilda bilesenleri ve bağintilari bulunan atom.. fiziksel partikul.. parça.. dalga ve matematiksel kutle.. enerji demektir. e-NAR-ji
SEYR
Hücre yani uzviyetin ve teşkilatin ve organisazyonun BIRIMI olan ve canli anatomisi ve diri fizyolojisi bulunan yaşam parçasi demektir oyleki bir AMIP olsaydin karşiki dagin ardindaki yiyecegini seyr eder ve gorurdun..
NUR
Ene.. kendisine ayniyet ve hurriyet kanatlari emanet olarak takilmiş melek.. kimi şeytan gibi düşmüs kimi cebrail gibi yükselmiş.. fakat hiç biri dibin derinini ve tepenin nihayetini bulamamiş.. seni arayacak ve bulacak ve bileceksin ? Fakat hirs birakmaz.. hel min mezid diyerek arayisinin surdurursun esfeli safilın ve alayi illiyinde..
SIRR
Zümre de bulunan mesruriyet.. ikinin bir olmasi.. hayrin ve şerrin berr olmasi.. rabbin hayr ve hüsn birr bulunmasi.. tek başina yapamadigini birlikte yapilmasi..
İşte YBA in sorunu bu.. ne ben tek başima kendimi gösterebiliyorum ne de sizin her biriniz tek başina ben'inizi gerçekleştire biliyorsunuz.
ÇUNKU
Reklam ve tanitim iceriklerinde anladiklarinizi ELEŞTIRMEYE çekiniyorsunuz.. bu benim çekici ilgimden daha ağir bir ÇEKIÇ haline geliyor ve karşilikli etkileşimi başlatamiyoruz. Ozellikle tahsilli ve etiketli aydin olanlariniz.
Propaganda ve begendirme yazilarimdan anlamadiklarinizi SORMAYA utaniyorsunuz.. bilmemek degil bilmedigini bilmemek ayiptir. Engin NOYAN sormaz ki bilsin bilse sorar.. bilmez ki sorsun.. sorsa bilir.. diye bir SLOGANI dillendirirdi.. ben de bu durumu SORU   bilinenler içindeki bilinmeyen.. YANIT bilinmeyenler içindeki bilinen.. şelinde düşunurum
İşte eleştiriye soruya maruz kalmayan anlatimlarim.. akintisi olmayan su gibi.. zaman içinde berrakligini yitirdi.. sadece zaman zaman ugrayan ve benim çırpinişlarimi izleyen bazi kişilerin bildigi bir YALNILIK KALESI haline geldi web ve face sayfalarim.
Saygilarimla
Sağlicakla kaliniz.
29.01.2026 üçyol izmid 09:47
OZO
yontembilim.com

-------------
usul esasa mukaddemdir

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info