Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

korku ve umud arasinda

Nereden Yazdırıldığı: YöntemBilim Forumu
Kategori: Genel
Forum Adı: Dünya
Forum Tanımlaması: Genel Paylaşımlarınız
URL: http://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2864
Tarih: 13-Eylül-2025 Saat 20:14
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.03 - http://www.webwizforums.com

Konu: korku ve umud arasinda
Mesajı Yazan: osmanziya
Konu: korku ve umud arasinda
Mesaj Tarihi: 08-Eylül-2025 Saat 07:29

Butun işimiz konulari aydinlatan bilgilerin SAĞLAM ve sorunlari çozen degerlerimizin SAĞLIKLI olmasidir.
Burada ilkine yani konunun aydınlatılmasını ay tutulmasi HUSUF..
ikincisine guneş tutulmasi yani sorunun çözülmesine KUSUF.. diyorum.
Biz geceleyin ay ile aydınlanırız.. gündüz ile güneş işe ısınırız.
Güneş ile aydınlanmaya ve ay ile ısınmaya kalkmayız.
Güneş aynı zamanda ısıtma yanında aydınlatma yapar.. fakat ay sadece aydınlatma yapar.. hatta AY aydınlığını güneşten alır.
Gece ve gündüzün bu iki ayete bize daha çok ders verir.. fakat biz bununla yetiniyoruz ziya ve nur arasındaki farkı anlamada.. risalet ve velayet arasında farkı anlamada.. rububiyet ve ubuduyet arasındaki farkı anlamada.. bilgi ve değer arasında farkı onlamada.. birincil ve ikincil gibi daha pek çok konuyu anlamada KAİNAT bir kitab gibi bize dersler veriyor.
(Bu da bana BİLGE KIZIM'ın verdiği derstir.. ay tutulmasını hatırlattı.. teşekkür ederim)
osmanziya

hali haz
kali kaz
Her binayı yeniden inşa edeceğiz..
Bütün işimiz
konu çözümlemek
ve sorun çözmek..
dediğini tut..
işini tat..
hepsi
bu kadar.
Yeter ki tattiğin samimi ve ciddi olsun..tuttugun safi ve hasbi bulunsun ve aranan iş salih ve halis olsrsa kurtulusun.. İnşaallah.. kurtulamazsan ucunda yokluk bulunmuyor ya.. Allah var.
Yanlış olursa korkma.. yanlışlar doğruyu aramak bulmak ve bilmek için bir deneme ve yanılma kapısıdır.
Mustafa Buğuçam 08.09.2024 03:19

Biz bir öğrenme macerasını çıktık.. aşk ve sevgiden vaz geçtik değil oradan uzaklaştırıldık.. ışk ve bilgi'e düştük.. oradan da uzaklaştırıldık.. alaka ve meşkin ortasına düşürüldük.. aşkı, ışkı, meşki öğrendik. Fakat o kadar derine düştük ki kimse gelmiyor ve yalnız başına kaldık.. olacağı da buydu..

İşimiz her haftayı gün gün.. vakit vakit.. saat saat izlemek.. bu arada da her hafta 4 çalışma günü ve 3 dinlenme günü dönemlerinde bir ya da iki konuya ele almak ve bu işi yaparken bu tablolarda sürekli değiştirme.. düzeltme.. genişleştme ve geliştirme işleri yapmak.. örneğin şimdi şu değiştirilmiş tabloya bakın:

bu tablo bundan önce şöyle idi:

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 09-Eylül-2025 Saat 09:38

face de Önder Ömer GÜLYUVA yazdı:

1968'de bir hipnoterapist yanlışlıkla matrixi kırdı. Gerçekliğin zihinde olduğunu keşfetti. 45.000'den fazla insanı hipnotize etti
Dolores Cannon.
Başlangıçta bir arayışçı değildi. Arkansas'ta bir Donanma eşiydi
Dört çocuklu bir ev hanımıydı
Basit ve ayakları yere basan bir hayat yaşıyordu. Ancak 1968'deki bir seans her şeyi değiştirdi. Kaygılı bir kadını hipnotize etmesi istendi. Kadın çocukluk anılarını hatırlamıyordu. Başka hayatları anlatmaya başladı...
1923'te, sonra 1850, sonra Antik Mısır da bir hayat. Hepsi doğrulanabilir isimler, yerler verdi. İlk başta Dolores bunun bir hayal ürünü olduğunu düşündü ancak her şey gerçekti.
Dolores, bilinçaltıyla onlarca yıl röportaj yaptı. Tüm ruhların birbirine bağlı olduğu bir yer. Ve tüm bilginin var olduğu bir yer. Zihinlerin matrixi
Her seans aynı tuhaf gerçekleri ortaya çıkardı
• Ebeveynlerimizi doğumdan önce seçeriz
• Hayat bir okuldur
• Dünya bir simülasyondur
• Ölüm son değildir
Farklı dinlerde, kültürler binlerce kişi hep aynı şeyi söyledi. Aynı temel mesaj.
Hipnoz ettiği kişiler aracılığıyla konuşan ses onlar değildi. Gelişmiş bir kelime dağarcığı kullanıyor, metaforlarla konuşuyorlardı.
Hiç öğrenmedikleri kuantum kavramlarını anlatıyorlardı.
Kim olduklarını sorduğunda “Yüksek Benlik" diyordu. Bu Yüksek Benlik şöyle açıklıyordu:
İnsanlar rastgele değil
Bizler *gönüllüleriz* Bizler ruhlarız.
Dünya'nın frekansını yükseltmek için orada enkarne olduk. Ama doğduktan sonra görevlerimizi unuttuk. Matrix'e benziyor mu? Daha da kötü.
Dolores 19 kitap yazdı
Hepsi bu seanslara dayanıyordu
Kurgu yok, teori yok sadece binlerce transkript.
Bulgularını şöyle adlandırdı:
"Kuantum Şifa Hipnoz Tekniği" (QHHT)
Doktorlar onunla alay etti. Bilim insanları güldü. Ama kanıtlar çoğaldı.
• Dünya bir sınıftır
• Karma bir müfredattır
• Acı çekmek bir seçimdir
• Zihninizle bedeninizi iyileştirebilirsiniz
Bir kadın kanserini iyileştirdi
Bir diğeri körlüğünü tersine çevirdi
Hepsini de hipnoz altında başardı.
• İnsan bilincinde yaklaşan bir değişim
• Korkunun var olmayacağı "yeni bir Dünya"
• Ve kitlesel bir uyanış
Dedi ki:
"Sen ruhu olan bir beden değilsin
Sen bedeni olan bir ruhsun."
"Gerçek artık gizli kalmayacak"
Ve şöyle uyardı:
"Korkuya tutunanlar... en çok acı çekenler olacak.
Derin hipnoz altında beyin dalgaları teta durumuna giriyor. Berrak rüyalar, uzaktan görüntüleme ve psişik erişimle aynı durum. Buna "yerel olmayan bilince erişim" deniyor.
NASA fizikçisi Tom Campbell daha sonra onun iddialarını yineledi. Gerçekliğin "dijital bilinç" olduğunu uzay-zamanın bir simülasyon olduğunu ölümüm sadece oturumu kapatmak olduğunu söyledi. Dolores’in çalışmaları artık kuantum teorisiyle örtüşüyor ve onun hiçbir bilimsel geçmişi yoktu.
İşte SENİN hakkında keşfettiği şey:
• Burada olmayı sen seçtin
• Yüzlerce hayat yaşadın
• Zaman gerçek değil; her şey *şu anda* gerçekleşiyor
• Düşüncelerin gerçekliğini şekillendiriyor
Amaç?
Kim olduğunu hatırlamak
Gelişmek
Uyanmak
Karmik döngüden kurtulmak
Ve farkına varmak:
Dışınızdaki hiçbir şey gerçek değil
Her şey inancın bir yansıması
Ruh için bir oyun alanı
Ama çoğu kişi unutuyor
Çünkü unutmak da oyunun bir parçası
İşte doğrulananlar:
Dolores Cannon sadece kitap yazmadı. Gerçekliği paramparça etti.
Tehlikeli sorular sordu.
Ve bir seçenek sundu:
Rüyayı yaşamaya devam et.
Ya da
Uyan.

dedim ki:

Bilgi ve değer..
devinim ve eylem..
nesne ve kimse..
kimlik ve kişilik..
birey ve toplum..
ben..
benlik..
bencillik..

Erken
Gelen
Oturur.

Ego'nun Logos'uyla solo olarak her birimizim tek başina bir âlem olarak yaşadigimiz sahib ve aid VAR oluşun yaninda koro ve sosyo bir dunya da bulunuyor. Bunun YOK oluşunu kaldiramayiz. Yok ölüsu aramak ve bulmak benligin ozdeşlik ve özgurluğu kadar degerlidir.

Yaşanciniz ve tanincinizdaki nar ve nur ile sır ve seyri HAYAL olarak görebilirsiniz fakat zerre ve hucre ile zumre ve ene vehim degildir.. cemad ve hayat ile şuur ve iman içindeki nüve ve nüklee ile geno ve nöro bilimle saptanmiş olup araştırılması sürdürülmektedir.

Bir rabbın hur ruh olmasi yolculugindaki beşeriyetin medeniyeti inşa etmesi de rüya olmadigi gibi medeniyette insaniyetin bina edilmesi hülya olamaz.

INSANLIK şu ya da bu bir tür tarafindan muhakkak sağlanacak. İnsaniyet-i kübra olan İSLAMLIK gerçekleştirilecektir.

Herkesi bir öykunun oyununda haps edemez bir romanin güzel ve iyisinde kilitleyemez ya da bir senaryonun kral ve kraliçesinde haps edemezsiniz.

İlluzyonda   uyuma ve uyanma.. illuminasyonda fark ve kadr etme.. illustrasyonda genisleme ve yukselme.. inisinsyonda hiçleme ve hepleme oznenin nesnel ve kimsel yazgi ve yazgisinin bir kitabeti ve kiraati.. malinin ameli ve melinin emelidir. Kısaca ilgi, bilgi ve sevgi ile sürdürülen IMAN intreaktif bir sureç.. samimi ve ciddi bir artırış ve arınış.. safi ve hasbi bir kazanış ve kurtuluş eylemdir.

Dogumdan ölüme.. ocuklugun oyunundan hayatin ciddiyetine.. salahdan halasa.. tahardan rahata kadar usr ve yusr içindeki bu savas ve baris icindeki sinav ve yarış.. Enbiya 35 de noktalanir bizler de onu böyle çizgi çizgi acariz.. ararsan sende bulur.. hatta istersen olursun.. İnşaallah.

Saygılarimla

Saglicakla kaliniz

09.09.2025 üçyol izmir 09:00

osmanziya

yontembilim.com

Mesaj Tarihi: 09-Eylül-2025 Saat 09:43
Yahudileri ve masonları kötüleyerek büyütenler.. bir türlü güzelliğin ve iyiliğin propagandasını ve doğrunun ve gerçeğin propagandasını yapamıyorlar.. bir kendilerini iyi kendi gibi düşünmeyenler kötü bir yahudidir... GİZLİ DÜNYA DEVLETİNİ yöneten küresel efendiler yahudi ve siyonistleri kullandığı gibi türkleri ve kürtleride kullanır. osmanziya yontembilim.com

Mesaj Tarihi: 09-Eylül-2025 Saat 23:27
https://www.facebook.com/reel/1304969661023703

Çağdaşlık çok postmodernite eleştirisi aldı lakin iflah olmadı.. iki yıl süren katlima ses çıkaramayan halk değil.. legal örgütlerde yuvalanmış çağdaşlardır.. çağdaş dedim ancak yirmbeş yıldır çağdışı oldu bunlar.. olanakları ve yetenekleri ve fırsatları KULLANMAKTAN başka bir şey bilmezler.. Çağı yüzde beş hazırlar ve yüzde seksen kullanır.. kullana kullana da eskitir.. bu sefer yeni bir yüzde beş yeni çağı hazırlar.. bu da bir yasadır. Çünkü nar-sistem böyle çalışır. Bakara 257.. onlar narın sahibidir ve onunla birlikte sonsuza gideceklerdir. osmanziya

Mesaj Tarihi: 09-Eylül-2025 Saat 23:52
Yazer İbrahim TAŞDEMİR Abim dedi:

Aradım
Ömrüm aramakla geçti
Köz içinde su aradım
Görenlerin fikri şaştı
Işıkta duman aradım
Sözümü atma kenara
Çareyi zıddında ara
Ne zaman düşersem dara
Ağûda dermân aradım
Sevinç içinde keder var
Kışta saklıdır ilkbahar
Güleni sanma bahtiyâr
Vuslatta hicrân aradım
Gelen, giden attı gama
Derman bulmadım yarama
Sözde herkes dostum amma
Ömrümce yâren aradım
Derin ummanlara daldım
Çölün ortasında buldum
Bir başıma yalnız kaldım
Danede harman aradım
Bir ulu fermân aradım
İbrahim Taşdemir

dedim ki:

"Aramakla bulunmaz.. ancak bulanlar arayanlardandır." derler.. demek ki aramakta başka etkinliklerde gerekiyor.. samimi ve ciddi bulunmak.. bu yetmiyor safi ve hasbi bulunmak.. bu da yetmiyor salih ve halis olmak.. hatta bunlar bile gerekli ve fakat yeterli değildir.. diye düşünüyorum. Sağlıcakla kalınız. Saygılarımla. Osmanziya

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info