Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

memleketim Nigde

Nereden Yazdırıldığı: YöntemBilim Forumu
Kategori: Genel
Forum Adı: Dünya
Forum Tanımlaması: Genel Paylaşımlarınız
URL: http://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2987
Tarih: 29-Mart-2026 Saat 23:15
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 8.03 - http://www.webwizforums.com

Konu: memleketim Nigde
Mesajı Yazan: osmanziya
Konu: memleketim Nigde
Mesaj Tarihi: 29-Mart-2026 Saat 18:38
NİGDE DE OTURDUĞUMUZ EV

Evvel seni Niğde'ye geldiğimde.. rahmetli Balıkçı Mehmet Ağa denilen rahmetli dedemin mezarını ziyaretinden sonra Dumlupınar Okulunun karşısında.. yıkılmış mahalledeki evinin ziyaretten sonra Bedestenin önüne geldiğimde. zati alinizin daveti üzerine Bedesten içindeki muhteşem çalışmayla karşılaştım.

Ben çocukken fotoğrafta görülen MERDİVENLİ evde kiracı idik.. ancak o evin ne kadar eski olduğunu bu resimle anladım.. BEDEN vatan.. EV.. vatan.. ŞEHİR vatan.. YER KÜRESİ vatan.. DOĞAL yer küresi ile beden arasında bulunan YAPAY evler ve şehirler ve ülküler ve bu arada KABE sun'i bir yapı halinde önümüzde durur ve biz ona dönüp namaz kılarken dışardan bakanlar ve bilmeyenler o taşa tapar görünürüz.

Kim ne derse desin .. insanlar çıkarını ve yaranı gördükleri şeye saygı ve sevgi gösteren abdülihsan'dır. Elinsan abidülihsan.. insan ihsana tapar. Kimi Tanrı'dan bilir tapar.. kimi taştan bilir tapar.. kimi inekten bilir tapar.. kimi ağaçtan bilir tapar.. LAT'tan bilir tapar.. kimi MENAT(tan bilir tapar.. Kimi Zeus'dan bilir tapar.. kimi İştar'dan bilir tapar.. kimi Jupiter'den bilir tapar.. kimi Good'dan bilir tapar.. kimi TEO'dan bilir tapar.. kimi DİEU'den bilir tapar.. çıkarı ve yararı yani güzelliği ve iyiliği kimden görürse ona tapar. Fakat en önemlisi insanın vatanı ve evi bildiği yer'e yani "DÜNYA"ya TANRI diye tapmasıdır.

Şimdi biz bunların hepsini AR (harf) haline getirdik.. bu ar'ların AD (ismini) arıyoruz. Kişinin ar yükü olan NESNESİ ile ad yolcusu olan KİMSE'sinin bindiği bir AT olan ÖZNE'sinin ne kadar farkındadır bilinmez.. bu gün için büyük bir çoğunlukla kimliğinin bireyselliğini ve kişiliğinin toplumsallığını kazanmış AT'lar dalalet vadilerinde BENLİK bayraklarıyla TAŞIYICILARINI koşturuyorlar.. bu dünya benim yurdum senin değil çağrısını yaparak.

İlk semavi dinin atlıları.. ikinci semavi dinin atlıları.. üçüncü semavi dinin atlıları.. ZAFERE ermek için heyecanla koşturuyorlar.. insanlıklarını hayvanlığa.. dindarlıklarını kindarlığa çevirerek... Buna kimliğinin ve kişiliğinin ve bireyseliğinin adandığı ideolojiye bağla olarak çeşitli gerekçeleri gerçekler olarak önümüze sürebilirsiniz.. lafte değil ma'nada.. sözde değil tözde.. zikirde değil fikirde.. INSANLIĞINI unuttuğunda.. göz ardı ettiğinde.. arka plana attığında GÜÇLÜ olduğu zaman.. diğerlerini ikinci plana atıveriyor.. kimi goyim diyor kimi kafir.. kimi sıradan diyor kimi geri zekalı.

Bu tahkir ve aşağılamanın farkında oluyor ya da olmuyor mu bilemem.. ancak bildiğim bir kanıt var; İnsan kendinin farkında olmayıp dünyanın jandarması ve dilin zebanisi ve dinin ZEBUNU olduğunda.. onun EMPERYALİST Ameraki başkanı ve SİYONİST İsrail başkanından farkı kalmıyor.. benim onlardan farkım sadece elimde GÜÇ bulunmuyor.. kendimi zehirleyecek ve benimin bir emanet olduğunu unutturacak.

Evet, artık öyle bir hale geldik ki insanlığını ve insanlığını kurtarmak için dinlere âmâde.. ideolojileri angaje ve kültürlere adanmamak gerekiyor.
Aksi halde hepimiz birbirimizi yiyeceğiz. 29.03.2026
Saygılarımla

0Z0 yontembilim.com

-------------
usul esasa mukaddemdir

Cevaplar:
Mesajı Yazan: osmanziya
Mesaj Tarihi: 29-Mart-2026 Saat 19:02

ANALITIK DUZLEMLE Insanı inşa ediyoruz

Bu mutfskta YBA ile Islami bina yapıyoruz

Kapisinin anahtarin da.. yoluna eline veriyoruz.

Lakin yüz çeviriyor.. işitmiyor ve dinlemiyosun.

AI diyorsun. Biz IAAI diyoruz.

29.03.2026 15:12

Saygılarimla

0Z0

Keşifler "temiz" zihinlerde yansir.. burada temizlikten maksad kalbi selim olan fuad-ı mubarek muhterem kimseler anlaminda degil siradan ama düşenen kimselerin virtuel yapilar olan zihinlerin kasd ediyorum. Bu zihinler ne zaman temiz olur. Sabah uykusunu almiş olarak uyaninca.. ac ve susuzken kani dolunca ve doyunca.. en buyuk işi olan çişini edince.. bir hafta içinde dolmuş torbasini boşaltinca.. aylardir bekledigi alacagini alinca ya da borcunu odeyince.. ve sair maddi ve manevi IHTIYAÇLARINI karşilayinca serbest kalan ZIHNI tefekkure ve tezekkure AÇIK hale gelir ve SEÇIK olarakta lafizlarin ma'nalari.. zikirlerin fikirleri.. konularin aydinligi.. sorunlarin çozumleri.. sorularin yanitlari.. kavramlarin tanimlari.. birer guneş gibi dogarlar.

Ancak kişininde gereksinim dişinda kalan bu ARAYISA açik olmasi gerekiyor. Aksi halde hacat ve ihtiyacindan başka bir şey duşunmez ve gereksinin sorunu dışında bir arayişi bulunmaz.

Bu tablodaki kavramlari on binlerce kez kullanmişimdir. Fakat buradaki keşif ve timsal ilk kez bu tablo ile bedii ve ozgun bir kompozisyon ve hass ve kendine has bir pattern oldu.

nsan anadan gelen ovaryum ve babadan gelen sperm eşeyli "yumurta" canlılıkları, ZİGOT hücresi yani sitesi ve gözesi oluştuğunda ortaya çıkan bu ÇEKİRDEK oluşur ve bu çekirdek çoğalarak önce MORULA halinde bir TOPLULUK sonra EMBRİYO halinde bir TOHUM organizmasına dönüşür.. bu tohum doğuma kadar geçireceği aşamalarınıın ilkinde üç deri halinde başlar. Yani canlılılğımızın ilk aşamalarında üç kat deri halindeyiz.. altderi.. orta deri.. üst deri.. örneğin.. atıyorum.. üst deriden cildimiz.. alt deriden kaslarımız ve kemiklerimiz.. orta deriden midemiz.. beynimiz.. kalbimiz.. ortaya çıkar. Bunların doğrusu ilgili kitaplardan okuyarak öğreniniz. Bu çalışmada bizde ÇIPLAK BEDENİMİZE giyindiğimiz libaslardan bir giyinme modeli yaparak SOYUT VARLIĞIMIZI alt orta ve üst örgülerle örtmeye çalıştık. Yaklaşık on dosya sonucu oluşan bu son tabloyu resimleyerek buraya yapıştırdık. Bu on dosyası beraber yapmadığımız için belki hepsini birden anlamayabilirsiniz.. ancak anladıklarınız olursa eleştirilerinizi.. anlamadıklarınızda sorularınızı beklerim.. zoom ile birlikte uzaktan erişimle masaüstü çalışması yapmak isteyenler bulunuyorsa bonları YBA ÇARŞAMBA ÇALIŞMASI gurubuna beklerim.

-------------
usul esasa mukaddemdir

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide - http://www.webwizguide.info