Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
İnsan Bilim | |
YöntemBilim Forumu | İnsan Bilim | İnsan Bilim |
Konu: karar vermek( Kapalı Konu) | |
Yazar | Mesaj | ||||||||
osmanziya01
Yönetici Kayıt Tarihi: 29-Ekim-2009 Konum: İzmir Gönderilenler: 381 Hak Puan : 10 Kidem : 7 OrtalamaHak : % 100 Irtibar :2 |
Konu: karar vermek Gönderim Zamanı: 27-Ekim-2010 Saat 04:36 |
||||||||
|
|||||||||
BEYAN dogru olmali ve MAAN hakikati bulmalidir
|
|||||||||
ahmetyasasin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Kasım-2009 Gönderilenler: 1 Hak Puan : 0 Kidem : 5 OrtalamaHak : % 0 Irtibar :0 |
Gönderim Zamanı: 25-Kasım-2010 Saat 03:18 | ||||||||
hocam sn.yi?it bulut da takip etti?inizi biliyorum, geçengün internetten kö?e yazysyny okurken allta yorumlar kysmynda sizin ifadelerinize benzer yorum vardy, sizin oldu?unuzu tahmin ettim..
|
|||||||||
AHMET YA?ASIN
|
|||||||||
osmanziya01
Yönetici Kayıt Tarihi: 29-Ekim-2009 Konum: İzmir Gönderilenler: 381 Hak Puan : 10 Kidem : 7 OrtalamaHak : % 100 Irtibar :2 |
Gönderim Zamanı: 25-Kasım-2010 Saat 06:40 | ||||||||
Sevgide?er Karde?im, Aktif siyasetle ilgilenmiyorum.. verdi?imiz ismi yazynyzla ö?rendim ve daha öncede takip etmi? de?ilim bu nedenle bahsetti?iniz yorum bana ait de?l.. Ancak bu devlet, millet ve memleket mes'elelerine kar?y ilgisiz kaldy?ym anlamyna gelmez. Bu konularda yerle?ik görü?lerimde vardyr. Güncel siyaset oyununda bir oyumda elbet bulunacaktyr. Ancak bunlar yöntembilim tasam ve insanbilim kaygym yanynda dördüncü ve be?inci planda kalyyorlar.
Sa?lycakla kal.
not: verdi?in adrese ?öyle yazdym:
unutma.. ünleme.. anmanyn bu iki kanady ile http://yontembilim.blogspot.com/ ki?i kendini ibare ve benini ifade eder iken.. hafyza ve zeka bilme ve bellemesi okuma ve yazmayy kolayla?tyryr iken bu KYMSE gülün dikenin "de", için"de" kaybolur. "Ben Selçuk'tayym" tümcesinde.. "Osmanziya" olarak buradayym, "Selçuk" dahi bu arada.. o zaman bu "DA" nerede ? Ol.an.ak'laryn durup devinenlerini akanlaryny saklama ve silme yetene?inden ibaret ibaret dil ve dü?üncenin, Russell'in dedi?i ve Ymamy Nursi'nim belirtti?i gibi, mecazi malikiyetimizi dile getir iken ve mevhum rububiyetimizi dü?üdürür iken, asli hakikatin dikenini ismin YÇYN'DE gizler... hasyly biçim içerikte, içerik biçimde kayb olur, var olu? özde öz var olu?ta gaib olur... Y?te okuma yazmaktan daha önemli önemli olan bir ismin harfini görmek okuma ve yazmanyn gerçe?ini bilmektir.. bu yüzden okuma bilmeyen bir ümmi nebinin ya da yazma bilmeyen safi bir velinin ilettikleri ve dedikleri daha açyk, seçik ve çarpycy olmaktadyr. Zaten ?u anda siyasi olarak gizlenmi?sede e?emen olan bu Musevî, Ysevî ve Muhammedî "metin"lerin tebli?leri de?il midir ? Düzenleyen osmanziya01 - 26-Kasım-2010 Saat 01:41 |
|||||||||
BEYAN dogru olmali ve MAAN hakikati bulmalidir
|
|||||||||
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3370 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Gönderim Zamanı: 26-Kasım-2010 Saat 21:39 | ||||||||
unutma.. ünleme.. anmanyn bu iki kanady ile http://yontembilim.blogspot.com/ ki?i kendini ibare ve benini ifade eder iken.. hafyza ve zeka bilme ve bellemesi okuma ve yazmayy kolayla?tyryr iken bu KYMSE gülün dikenin "de", için"de" kaybolur. "Ben Selçuk'tayym" tümcesinde.. "Osmanziya" olarak buradayym, "Selçuk" dahi bu arada.. o zaman bu "DA" nerede ? Ol.an.ak'laryn durup devinenlerini akanlaryny saklama ve silme yetene?inden ibaret ibaret dil ve dü?üncenin, Russell'in dedi?i ve Ymamy Nursi'nin belirtti?i gibi, mecazi malikiyetimizi dile getir iken ve mevhum rububiyetimizi dü?üdürür iken, asli hakikatin dikenini ismin YÇYN'DE gizler... hasyly biçim içerikte, içerik biçimde kayb olur, var olu? özde öz var olu?ta gaib olur... Y?te okuma yazmaktan daha önemli önemli olan bir ism'in harf'ini görmektir. Bu, okuma ve yazmanyn gerçe?ini bilmektir. Bu yüzden okuma bilmeyen bir ümmi nebinin ya da yazma bilmeyen safi bir velinin ilettikleri ve dedikleri daha açyk ve seçik daha sürekli ve etkili olmaktadyr. Zaten ?u anda siyasi ve ekonomik olarak de?ilsede sosyal ve kültürel olarak e?emen olan bu Musevî, Ysevî ve Muhammedî "metin"lerin tebli?leri de?il midir ?
|
|||||||||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |