|
Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Skins |
| İnsan Bilim | |
|
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
osmanziya
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 5159 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() Konu: imkanGönderim Zamanı: Dün Saat 17:37 |
12.06.2014 tarihli bu tablom.. 12 sene önce daha imkanı tanımadığımı gösteriyor.. muzari ve musaviyi bu gün ekledim okunaklı tabloya o zaman şöyle demişim: Var-lık ve Ol-uş yokluk ve ölüm ile birlikte.. nedense bu YÜŹ ü görmek istemeyiz Face de Osmanziya arkadaşı Ezgi Sel demiş: OLMAK - ÖLMEK OL - ÖL OLDU - ÖLDÜ bende demişim: ÖL yanında aş ve "av" olacak idi.. ev adını iki kere yazmışım.. yöntembilimsel analizde bir sözcük ikinci bir kez kullanılmaz.. çünkü edebiyat yapmıyoruz.. vaaz da vermiyoruz.. düz yazılarımda yöntembilimsel analiz reklam ve propagandasını yapıyorsam isem de tablo ve şemalarda bu olası değil.. 14 Haziran 2014 de 12 sene önce.. Bu yukarıdaki tabloyu burada okunaklı hale getirdim:
Düzenleyen osmanziya - Dün Saat 17:43 |
|
|
usul esasa mukaddemdir
|
|
|
|
|
osmanziya
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 5159 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 18:32 |
|
12 yıl önce.. bakalım hangi fikirlerim değişmiş..
https://yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3026 on iki sene.. yani 63 yaşımda.. s önceki bu tablomda o zaman İMKANI tanımadığım anlaşılıyor.. OLANAK'ı tanımanın elli yaşında VUCUB tanımanın altmış yaşında olduğunu düşünüyordum.. daha önce sanıyordum.. kesin bilgi olanağın açıklandığı ilk daha önceki tablolara rastlama ile belli olacak.. 0Z0 12.06.2026 var oluş ve yok oluş ile var ölüş ile yok ölüş.. çoktur ve denktir ve azdır.. büyüktür ve eşittir ve küçüktür.. var sayma ve yok sanma ile var sanma ile yok sayma.. var ile varlık.. yok ile yokluk.. yoktur ile vardır.. hiç yoktur ile hep vardır.. dilimizde mantıksal ve zihinsel olarak üretilen ancak olgu ve gerçekliklere bağı açık ve seçik olmayan kavramlarımız bulunur. 0Z0 Düzenleyen osmanziya - Dün Saat 18:45 |
|
|
usul esasa mukaddemdir
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|