|
Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Skins |
| Dünya | |
| |
|
| Sayfa 2 Sonraki >> |
| Yazar | Mesaj |
|
osmanziya
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 5429 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() Konu: ateistlerGönderim Zamanı: 23-Ağustos-2026 Saat 07:06 |
|
TEİSTLER bahane ATEİSTLER bahane.. Teistlerden bana ne.. Ateistlerden bana ne.. ben reklamımı yapar propaganda mı ederim. DİNİ YOLLAR Teizm ve Ateizm Panteizm ve Panenteizm Deizm ve YBA FELSEFİ YOLLAR septikler ve agnostikler doğmatikler ve skolastikler İdealistler ve Reailistler FENNİ YOLLAR Rölativizm Kuramı Kuantum Kuramı Supersting Kuramı YOLLAR Karayolları Denizyolları Havayolları
Şimdi ben buna eş-şek desem eşşek mi olurlar.. insandan iki şey çıkar.. üstünden ses.. altından kazurat.. iki şey de girer.. kısaca madde insana iki madde girer.. iki madde çıkar. Şimdi sen bunu al manaya tatbik ett.. dersin ki gıybet yani birisinin kötülüğünü dillendirme ve sakın kötü zann da da bulunma.. sonra dersin ki iyiliği emret.. kötülükten kaçındır.. bu ne perhiz.. bu ne lahana turşusu.. işte bu iki uç arasındaki İNCELİĞİ anlamak için senin bi çuval ekmek yemen lazım arkadaş.. ağzın var.. dilin var.. tümce kurmayı da biliyorum diye pilav yapmaya kalkman hatadır. Eğer sen gerçekten MÜSLÜMAN olsaydın.. müslümanlar hakkında kötü konuşmazdın.. diye seni eleştirsem ben de senin durumuna düşerim. Onun için Rabbim müstahakkını versin derim. Avrupada kendi gibi düşünmeyenleri dinsiz ve tanrı tanımaz diye suçlamışlar.. aynen senin gibi.. benim gibi düşünmediği.. benim gibi inanmadığı ve benim gibi yaşamadığı için benim gibi DEĞİL anlamında ATEİST demişler. Herkes herkesi eleştirebilir, bu gayet doğal ve normaldir. Ancak cehaletini din diye satanlar da kendi elleriyle ipliklerini pazara çıkarırlar. Siyah ve Beyaz iki sayfayı çıkarıp bunlar renklidir, demek nasıl bir belahet ise bu iki resmi yan yana koymak öylesine bir aptallıktır.. ne diim aptallığına doyma. 0Z0 bu resmi yayımlanana yukarıdaki lafları dedim:
Amma benim muradım bu değildi.. maksad reklam olsundu. Asıl derdim şu resmin altındaka Fatiha-i Şerife Anahtarı olan hamd davası ile hüda duasını.. Hakkın rızası ile halkın ilasını ve bir de SAYILAR dizininin tanıtımını yapmak.
Lütfen dizin içindeki dosyaları bilgisayarınız indiriniz ve inceliyiniz.. imgeleyiniz.. irdeleyesiniz.. anladıklarını eleştiriniz anlamadıklarını sorunuz 0Z0 yontembilim.com 23.08.2026 üçyol izmir 07:02 20260823_070349_23_AGUSTOS_26.zip DİZİN İÇİNDEKİ dizinler: itibar sayılar hamd davası hüda duası hakkın rızası halkın ilası ![]() Düzenleyen osmanziya - 23-Ağustos-2026 Saat 15:53 |
|
|
usul esasa mukaddemdir
|
|
|
|
|
osmanziya
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 5429 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2026 Saat 07:12 |
|
ÇOK olmasaydı BİR anlaşılmazdı... çok'un bir'inin çift'i, tek'ini çok güzel anlatır. Böylece "bir ve çok ile çift ve tek" NİCELİK'leri sadece sayısal unsurları olmadığı ortaya çıkar. İnsan bir başka gizem.. kainat bir başka bilinmez.. bir de teolojik olarak bu ikisinin ardındaki TANRI'dan bahsedince artık dil bize yetmez olur. Ancak yine de insanlık GÜNLÜK DİLDE YAZILMIŞ.. kitaplardan yararlanmaya çalışırlar. 0Z0 yontembilim.com
Dr. Gülay SAVAŞ demiş ti: Nasıl yapay zeka internetsiz bir hiç ise.. insanda kozmik nete bağlı bir hiç olmasın ? Dedim ki: Solipsizm ve sosyalizm sosiyasyon un meddi uçlari olarak düşünürsek onun amedi uçlari da illuzyon ne insiyasyon olur. Duşunurken yuksek bir araç olarak geometriyi kullaniriz lakin onunda horizomtal ve vertikal limitleri bulunur. Yatay olarak bunu ben ve senden ibaret gorup bunu biz ve siz haline getireniliesiniz ve hatta ućlarin birini kaldirip egoist ya da angaje bir butunlukte kurabilirsiniz. Ancak dikey uçta ya teslimiyetle a'la illiyine çikarsiniz ya da sahibiyet ve amiriyet ve akliyet ile esfeli safiline düşerdiniz. Bu da bizim var sayma ve yok sanma yetimiizin ustundeki hicleme ve hepleme yetkimizdir. 0Z0 yontembilim.com Düzenleyen osmanziya - 23-Ağustos-2026 Saat 07:45 |
|
|
usul esasa mukaddemdir
|
|
|
|
|
osmanziya
Kıdemli Üye
![]() Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2026 Saat 07:50 |
|
hamd davasi
Fatiha-i Şerife Anahtarı FŞA Şerefili Fatihanın Anahatları ŞFA Düzenleyen osmanziya - 23-Ağustos-2026 Saat 07:54 |
|
|
usul esasa mukaddemdir
|
|
|
|
|
osmanziya
Kıdemli Üye
![]() Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2026 Saat 07:50 |
|
hüda duası
Fatiha-i Şerife Anahtarı FŞA Şerefili Fatihanın Anahatları ŞFA Düzenleyen osmanziya - 23-Ağustos-2026 Saat 07:54 |
|
|
usul esasa mukaddemdir
|
|
|
|
|
osmanziya
Kıdemli Üye
![]() Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2026 Saat 07:51 |
|
hakkın rizası
Fatiha-i Şerife Anahtarı FŞA Şerefili Fatihanın Anahatları ŞFA Düzenleyen osmanziya - 23-Ağustos-2026 Saat 07:55 |
|
|
usul esasa mukaddemdir
|
|
|
|
|
osmanziya
Kıdemli Üye
![]() Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2026 Saat 07:51 |
|
halkın ilası
Fatiha-i Şerife Anahtarı FŞA Şerefili Fatihanın Anahatları ŞFA Düzenleyen osmanziya - 23-Ağustos-2026 Saat 07:55 |
|
|
usul esasa mukaddemdir
|
|
|
|
|
osmanziya
Kıdemli Üye
![]() Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2026 Saat 07:58 |
|
Subhanallahi
milelmizan milenlisan ve munthelnizam müntehel ilm meblagannamaz meblagarrıza ve zinetizaman ziynetilarş ![]() Düzenleyen osmanziya - 23-Ağustos-2026 Saat 15:59 |
|
|
usul esasa mukaddemdir
|
|
|
|
|
osmanziya
Kıdemli Üye
![]() Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2026 Saat 07:59 |
|
sayılar
Sayılar hakkında fazla bir bilgim olmuyordu ve ilgim bulunmuyordu.. KRONİK yayınların pek çok değerli kitabı gibi bu yapıtı da okuyunca sayılar hakkında ve YBA temeli hakkında değerli bilgileri ulaştım. ![]() Düzenleyen osmanziya - 23-Ağustos-2026 Saat 15:54 |
|
|
usul esasa mukaddemdir
|
|
|
|
|
osmanziya
Kıdemli Üye
![]() Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2026 Saat 15:46 |
|
Bir arkadaşa dedim : Dediğiniz konular her ülkede.. az ya da çok.. bulunuyor.. dışarıda her ülke güllük gülüstanlık bir TÜRKİYE berbat demenin fazla bir yararı bulunmuyor.. yalan ve dolan ve talan.. her ülkede bulunuyor. Üstelik bu ülkede hakimi olan tek dokunulmaz ÖRGÜT bizim ülke de bulunuyor. Ulaslar arası üç cereyan.. dindarlık ve masonluk ve marksiszm.. dünyayı dili dinleştirmiş ya da dini dilleştirmiş İDEOLOJİ eliyle.. insanlık birbirlerinden uzaklaştırıp ve yalnızlaştırılmış bırakmakla kalmayıp aynı zaman birbirine DÜŞMAN hale getirerek.. nükleer savaşla uygarlığın kendi kendini imha etmesine hazırlayanlar.. her şeyden önce.. dindarlıktan önce.. özgürlükten önce.. emekten önce İNSAN bulunuyor denilmedikçe.. geleceğimizi aydınlık görmüyorum. çünkü bunlar kendi elleriyle hitleri hazırladıkları gibi gerekirse yeni hitlerler hazırlarlar nitekim yeni hitler netanyahuyu kimse durduramıyor.. bence NETANYAHU katili yakalanır ve mahkeme önünde hesap verebilirse.. hukuk devleti.. hukuk dünyası haline dönüşür. Emelimizde budur. Hadrianus.. suyun ve hidrojenin imparatoru.. yeşilin ve hıdırın hakimi.. ona çok ihtiyacımız bulunuyor üstelik. Saygılarımla. (not: sorunu kişi üzerinden değil konu üzerinde dillendirdim)
|
|
|
usul esasa mukaddemdir
|
|
|
|
|
osmanziya
Kıdemli Üye
![]() Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2026 Saat 22:41 |
|
Amaç kırk dosya sonra ortaya çıkardık:
|
|
|
usul esasa mukaddemdir
|
|
|
|
| Sayfa 2 Sonraki >> |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|