Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yöntembilim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4498 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30-Mart-2019 Saat 13:34 |
20190330_132543_ANALITIK.rar
analitik düzlem üzerine ANAHATLAR, ÂKIY ANALITIK DUZLEM, GISAVE ve NASIL başlıkla beş hablo (dizin, klasör) var v her birinin içine en az 10 dosya var ki bu da en az elli tablo demektir. Az önce İNSANBİLİM üzerine yüklü bir dosyayı CIPLAK BEN başlığı ile bindirmiştim.. bu da yöntembilim üzerine yüklü bir çalışma oldu.. Buraya soyut, kuru ve yalın lakin çarpıcı bulduğum dört resmi yüklüyorum: PRİMER.. birincil ve evvel anlamında: ![]() SEKONDER.. ikincil ve ahir anlamında: ![]() YATAY, evvel ve ahiri birleştiren ZAMAN çizgi meddi hattı gösterir.. ARD ZAMANLI dır.. önce evvel sonra ahir.. gelir.. ![]() DİKEY çizgi ise zahir (slave) ile batın (master) yani dış yüz ve iç yüz tarafları gösteren EŞ ZAMANLI amudi hattır. ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |