Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Din | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4086 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2023 Saat 02:57 |
YBA ile yapılan metafizik
Günlük dilin HAZIR açık ve seçik SEHİL anlatımı ile yapılmadı ve bu yüzden ilk bakışta anlayamazsınız. Ancak kırka yakın tabloları versiyon sırasıyla incelediğinizde anlamamanız mükmün değil.. eğer ciddi ilgileniyor ve arıyorsanız. ![]() Ad tümcesi ve eylem tümcesi ile başlayan çalışma bu hale gelinceye kadar bir saatten fazla zaman aldı. Eğer bunu günlük dilin düz yazısı ile yapsaydım bir günümü rahatlıkla harcardı. Bu sabah BURHAN hakkında bir yazı yazdım ve bu gün webimde de yayımladım .. ve bir de Ekrem Aslan'a yanıt verdim.. ikisi birleşince bu çalışmaya dönüştü. Eğer kırk dosyayı yani tabloları incelek isterseniz buraya yükleyeceğim İnşaallah. 20231001_202347_TUMCE.rar Çok şükür yükledim.. dün yüklenemiyrdu. Düzenleyen osmanziya - 01-Ekim-2023 Saat 20:24 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |