Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünya | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4498 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2025 Saat 12:12 |
Bey kardeşim burada ayrıntılı ve son kez anlatıyorum.. insanların birbirlerine olan, dil ve din ve kültüre ilişkin nefretlerini kullanarak savaştırırsanız.. 6000 yıllık tarihi sürdürürsünüz... günlük dilin düz yazısı dilin kötü ve kötüye kullanılmasından başka bir işe yaramadı.. teknoloji insanı giderek doğaya YABANCILAŞTIRDA ideoloji insanları insanlardan UZAKLAŞTIRDI.. onun için SORUN üç bin yıl önce bitmiş yahudiliğin üç yüz yıl önce bitmiş müslümanlığın canlandırılması değil KONU insanın ve islamın nasıl ortaya konulacağıdır. Kör körüne TEVRATA ve KUR'AN inanmak yerine eğer kitabınıza güveniniz var ise Zebur ve Tevrat ile İncil ve Furkan'ın hepsinin bir arada olduğu kitabı insanlara sunabilmenizdir. ilk kitap bende siz kafirsiniz.. son kitab bizde siz kafirsiniz.. ile ancak beşer türünü ortadan kaldırırsınız. osmanziya 12.08.2025 üçyol izmir 12:20 https://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2833 Bir insanlık ve islamlık arasındaki farkı soran kardeşime dedim ki: Bir paragraf ile anlatılsaydı yapar ve linki vermezdim.. ancak işin aslı telefon ve televizyonda hemen elde edilen bilgilerle.. oturup okuyarak ve düşünerek elde edilen bilgiler arasında bir fark bulunur. Hatta bilgiden önce ilgi bulunur. İlgi ile bilgilendikten sonra o şeyi.. nesneyi.. kimseyi.. ya sayarsın ya da seversin.. saymanı ve sevmene rağmen KABUL etmek daha ayrı bir iştir.. uzatmayayım.. insanın bilmesi kolay ve hızlı oldu mü yüzeyseldir.. derine inmek için samimi bir mukayese ve ciddi bir muhakeme gerekiyor.. ![]() https://www.instagram.com/reel/DK1nVYzt2Fg/?igsh=ZjFkYzMzMDQzZg%3D%3D Netenyahunin Erdoğanla görüşmesinin videosunu gönderdiler dedim ki: nsanlarla islamlarin bir arada yaşayabilmeleri mumkun mü ? insan olmadan insan olmaz.. bunu islamlara anlatmak kolay değil.. islam olmadan insan kurtulmaz.. bunu da insanlara açiklamak zor.. Anlatmak ile açiklamak arasindaki farkı Dilthey bile açılamamış ki ben nasıl hikaye edeyim hakikati.. Sonuçta yuvarlanip gidiyoruz.. masonlar programi yaziyor biz muslumanlar ve marksistler onlara uyu-yor'uz. Umudum.. masonlarin bir kismi.. bu yapilan iki dunya savaşınin ve yapilacak üçuncu savaşin insanlığa uymadiğin açıklayıp insanliklarini ve dunyayi kurtarmalaridir. Aksi halde kiyamet ya da 3.tür yoluyla beşer turu yer yuzunden silinecektir. Bunu anlamak için muneccim olmak ys da bira içmek veya birkadini dansa kaldirmak gerekmiyor. Osmanziya Osmanziyaoğlu gönderen arkadaş dedi ki: Umudum masonların bir kısmı" Bir Müslüman ağzından nasıl çıkar? "Allah tan umut kesilmez! " Nasıl? Mı.? Allah' ın işine karışılmaz! ona şu tabloyu gönderdim.. enim O'ndan degil muslumanlardan umudum bulunmuyor. Bak nasil kendimizi Tanri ile karıstirdik. Yahudiler de aynen boyle duşunuyor. Tanrı'ni kendi Sanrilari olduklarini saniyorlar. Bizim 300 yildir Yahudilerin 3000 yildir dinle bağlantilari kalmadi. Yazimdaki anlama.. açiklama.. hakikat.. hikaye.. insan.. islam.. kavramlari dikkatinizi çekmedi.. umuduma takildiniz.. umud yerine belki beklentim ya da kestirmem deseydim daha iyi olurdu.. yillardir arkadaş olan tahsilli iki musluman bir araya gelemiyoruz.. iki senelik suren katliamda iki ulke bir araya gelemiyor.. siz nasil muslumanlarin birlik olacagini umabilirsiniz. dunyada insanlar hop otup hop kalkiyor..GIZLI DUNYA DEVLETİ tınmiyor.. çunku insan insan degil..islam islam degil.. paylaştiklarinizda laftan oteye gitmiyor. Arife tarif gerekmez derler.. yani arif olmayan binlerce ismi siralasan ve sözler dizsen nafile.. insani tanimayan ya da konusunun uzmani olmayan anlatamaz.. benim gibi.. ya da bir delille kirk alimi yendim.. kirk delille bir cahili yenemedim derler.. YBA hakkinda kirktan fazla açiklama yaptim.. bir turlu isbat edemedim size.. burada ikna ile ANLATMAYI.. isbat ile ACIKLMAYI gosterdim. Basar ve nazar birincil bilgiler.. isaret ve delalet ise bunlara bağli ikincil bilgiler.. insanlar nazarin mubsirasi ve basarin manzarasi ile işaretin iknasi ve delaletin isbatini bir birinden ayirmadiklari surece onlari sem' ve niyetlerinden.. bariz ve beyyin huccet ve burhana goturmek mumkun degildir. Biz bilgi deyince bunu anlıyoruz: ![]() Amma bu yığın yığın biriktrilen ideolojik ve teknolojik bilgi değildir.. Bilgi budur: ![]() Ancak bu bilgiyi anlamak için günlük dilin düz yazısıyla halk yönlendirmek için yazılan HAZIR açık ve seçik SEHİL yani anlaşılır yazılardan VAZGEÇMEK satmak için değil anlamak için HAKİKATA tâlib olmak gerekiyor. ![]() YBA dediğim bir DAVA'ya çağırıyorum.. Yöntem Bilimsel Analiz dediğim bir PROJE'ye uğraşıyorum ŞFA dediğim TANRI TANIKLIĞINA davet ediyorum Şerefli Fatiha Anahtarı dediğim OLUŞUMA çabalıyorum.. Ta ki insanı ve islamı tanıyalım. YBA ile insanı tanıdıktan sonra bundan çıkan islamı anlayabiliriz. Bunun dışında her şey mazini oyunu ve tarihin öyküsü olacaktır.. oysa bir bu işi YENİDEN başlatmak istiyoruz. Dilin paradigmaları ve dinin dogmalarından kurtulmayı surdürmektikçe insan türünün geleceği olmayacaktır. osmanziya 13.08.2025 üçyol izmir 12:12 Düzenleyen osmanziya - 13-Ağustos-2025 Saat 14:14 |
|
![]() |
|
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4498 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() |
İnsanların birbirlerine nefretlerini kullanarak savaştırıyorlar insanların birbirlerine ülfetlerini kullanarak barıştırıyorlar.. yer yüzünde her dil ve din ve kültür, ekonomik ve politik çıkarlarını sağlamak için sosyal ve kültürel değerlerini alet ederek diğer dil ve din ve kültüre mensup insanları ÖLDÜRMÜŞTÜR.. fakat kendi yaptıkları kötülükleri küçük başkalarınınkini büyük.. kendi yaptıkları iyilikleri büyük başkalarınınkini küçük.. görerek büyüklenmişler sonunda şeytanın oyununu gelerek insanlıklarını yitirmişlerdir.. zaten Yaratan ŞEYTAN diye kötülük yapmak için özel bir insan yaratmamıştır.. insan olmayı beceremeyen cinler ve beşer şeytan olmuştur. Öyle ise her birimizi liderimize bu ölçekle bakalım.. ne kadar "insan" olmuş.. çünkü insan olmadan islam olmaz.. insan islam olmadan kurtulmaz. Mustafa BUĞUÇAM 13.08.2025 üçyol izmir
12:30 ![]() ORMANLAR yanıyor.. akıllı insanlar ağaç dikme seferberliğini başladılar.. bende insan ve islam ağaçlarının kalmadığını görünce insan ve islam dikme seferberliğine başlamıştım... Ağaçları kolayca yetiştirebilirsiniz.. eğer zamanınız bulunuyorsa.. belki ilmen bir yolunu bulup bunu biraz hızlandırabilirsiniz.. fakat insanların ortaya çıkartılması altı bin yıldır birbirine içine giren dil ve din ve kültür farklarıyla birbirine DÜŞMAN kesilmiş asabiyetleri BARIŞ içinde bir araya getirmek kolay değildir. çünkü bilginin kontrol etmesi için yaratılan SEVGİ maalesef bilgiyi kontrol etmeye başlamıştır. Üstelik bilgi ve sevgi kökeni oradan alakadan bağlantısını koparmış ilgiyi dumura uğratmıştır. Bu durumda mevcud dinlerin İFLAH olması mümkün değildir. Dünyanın süresi boyunca.. birbiriyle uyuşan değil birbiriyle savaşan 400+200+100 mezhebiyle DİNLER seks ticaretiyle yarışan din ticaretinin tadından kurtulmaları olası görünmüyor. Sonuçta dünyayı belirleyen ve dini tanımlayan dilin kötü ve kötüye kullanılmasının farkında olunmadıkça bu fitne de sürecektir. Saygılarımla Dinnur YAŞAR 13.08.2025 12:45 ![]() İnternetin sanırım altıda biri ölü.. az önce yedi sekiz sene ölmüş ve 95 yaşında görünen Avni Abime rahmet diledim.. Avni Ballibaba insan bir gariptir.. İNANAN insan sadece kendini düşünür.. ölümden ahiret ile götünü kurtarmaya bakar.. başka insanları düşünmesi sevab kazanarak orada daha iyi yaşaması içindir.. dünyayı unutur. DÜŞÜNEN insan ise başkalarını düşünür.. sorunu düşünür yakınır.. çözümü düşünür yüklenir.. dünyayı biraz daha rahat ve kolay haline getirmeye çalışır fakat asla kendini düşünmez.. ölümü unutur. Bize hem düşünen hem inanan insan MODELİ gerekmektedir. Bu bakımdan bilimin ve dinin inşa etmeye çalıştığı bu modeller 6000 yıldır bu kadar beceriyor.. sonunda iki dünya savaşı çıktı üçüncüsü kapıda.. 16 yıldır bana ses vermeyen ve sadece ÇIKARINI düşünün ve gereksiniminden başka bir arayışı olmayan.. buna EVLATLARIMDA dahil.. belki KENDİM de içinde.. iffeti olupta cesareti olmayan.. şefkati olupta cesaseti bulunmayan ya da cesareti olupta iffeti bulunmayan.. şefkati olupta cesaseti olman.. yani dört dörtlük bulunmayan bunca insan sadece DÜNYANIN EFENDEİLERİN işçisi ve müşterisi olmaktan başka bir işe yaramazlar. Osmanziya Osmanziyaoğlu 13.08.2025 üçyol izmir 13:01 Düzenleyen osmanziya - 13-Ağustos-2025 Saat 13:03 |
|
![]() |
|
osmanziya
![]() ![]() ![]() |
Yeşil Giderse
Hayat Kararır...!!! Ama Siz Ruhsuz Mahlukların Umrunda Değil Çünkü Sizler Vatanım'ızın Ele geçirebildiğiniz her Karışını Yabancılara Peşkeş Çektiniz, Milletim'izi Perişan Ettiniz vee Ormanlarım'ızı Canlarla Birlikte Katlettiniz... VEBALİNİZ BÜYÜK "VEBALİ_OLANLAR" -15 Temmuz'da Yüzlerce insanın Katledilişi, -6 Şubat G. Doğu Depremi'nde Yüzbinlerce insanın Katledilişi, -Son 10 yıldır Orman yangın'larında Milyonlarca Canların Katledilişi, -Diyarbakır ve Pusuya düşürülerek Yüzlerce Şehit'lerimizin Katledilişi.! Tüm Bunların Sebebi Engellemeyeni Destekleyenleri ve Destekleyenler Aynıdır... VEBALİNİZ BÜYÜK RUHSUZLAR KANSIZLAR YAKIYOR SAÇINI TARAYANLARADA LANETLER OLSUN Sinan Sunman dedi.. Dedim ki: ERDOĞAN ve BOP EŞBAŞKANLIĞI ................................................................................... Sayın Erdoğan'ın siyası hayatının Ne zorluklarla geçtiğini bilmeyenler, Bu ülkenin baş düşmanları olan Kemalist-sol ve Beyaz Türklerin zokalarını yutmaktadır. Sayın Erdoğan'ın Türkiye'yi küresel bir devlet yapmasına rağmen Onu tenkit etmek için kullandıkları tek aparat olarak, "Erdoğan bir zamanlar BOP eşbaşkanı olarak emperyalizmin uşaklığını yapıyordu ve halen de öyledir."diyorlar.. Ama bu seviyesizler bu suçlamayı yaparken Sayın Erdoğan'ın hangi koşullarda siyaset yaptığını ve eline fırsatı geçirip emperyalizme nasıl darbe vurduğunu toplumdan gizlemryi de çok iyi beceriyorlar.. Sayın Erdoğan'ın Refah Partisi İstanbul İl Başkanı olduğu yıllardan itibaren, Türkiye'nin siyaset arenasında bir numaralı yıldız olacağı belliydi. Çünkü çok çalışıyordu ve sonunda başarılı olarak halkın kalbinde taht kurmuştu.. 1994 yılında rezalet bir İstanbul yönetimini CHP'den alıp mükemmel bir İstanbul'u ortaya çıkardığı için Sadece İstanbul halkının değil, tüm Türkiye'nin dikkatini çekiyordu.. Kabul etmek gerekiyorsa, Türkiye'nin her alanda kalkınmasını sağlayacak tüm projeler Müslümanların siyaset alanındaki argümanlarına bağlıdır.. Müslümanların düşünce yapısının dışında hiçbir ideoloji Türkiye'yi kalkındıramaz. Çünkü Müslümanların dışındaki tüm partiler edilgen yapıdadır ve Batı'nın kontrolü altındadır. Sayın Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı mükemmel giderken önünde duran konum ise, rahmetli Necmeddin Erbakan sonrasındaki liderlikti. Emperyalistler 1997 veya 1998'de yaptıkları bir ankete göre, Refah Partisi'nin başına Erdoğan geçerse 2005'lerde % 65 oy alma bandını yakalayabiliyordu.. Emperyalistler ve onların yerli piyonları ne yapmıştı? 1998'de hem Refah Partisi'ni kapattılar Hem de Sayın Erdoğan'ın okuduğu yasal bir şiirden dolayı hapse attılar... Bülent Ecevit'in faşist damarı kabarıp "Refah Partisi'ni kapatmak yetmez; BUNLARIN KÖKLERİNİ KAZIMALIYIZ! " demişti. Başta Bülent Ecevit olmak üzere 28 Şubat'ın faşist askeri vesayeti bir olunca Müslümanları 2002 yılına kadar devletin tüm kademelerinden temizlemişlerdi.. Milli Görüş'ün siyaset alanında her zaman ağırlığı olacağını bilen emperyalistler, bir taraftan Orta-Doğu'ya Türkiye üzerinden girip sömürülerini genişletmek isterken diğer taraftan ise Müslümanların emperyalizme olan nefretini azaltmaktı hedefleri... Tabii Sayın Erdoğan boş durmuyordu... Türkiye'deki büyük bir kitlenin müstakbel başbakanlık beklentisini karşılamak için Sayın Erdoğan'ın önünde iki seçenek vardı: Ya geçmişteki tüm cumhurbaşkanlarının, başbakanlarının, MİT nüsteşarlarının ve genelkurmay başkanı ve de kuvvet komutanlarının icazet merkezleri olan Amerika, İngiltere ve İsrail ile yol yürümek Ya da bu güçlerle kora-kor savaş yapıp ihtilalle (legal halk ayaklanması) iktidara gelmektir ki, ben bu düşüncede olduğum için, Sayın Erdoğan'ı 2012'ye kadar tenkit edenlerden birisiydim... Sayın Erdoğan kolayı seçerek emperyalistlerle masaya oturdu... Çeşitli ve önemli tavizler vererek siyaset yoluna girmişti... 2002 sonunda girdiği seçimi tek başına kazandı ama başbakanlık verilmiyordu. Çünkü Sayın Erdoğan'ın önünde 312. maddenin yasaklılığı vardı ve bu engel, CHP üzerinden Deniz Baykal ile yapılan bağlantıyla çözülüyordu.. 2002'de tek başına iktidar olan Sayın Erdoğan'ın, 28 Şubat'ın askeri vesayeti ve Bülent Ecevit'in faşistliği yüzünden, ülkeyi ve insanları yönetmek için bürokraside bir tane bile adamı yoktu. Askeriyede, istihbaratta, adliyede, vali ve kaymakamlıklarda, emniyette, üniversitelerde, basında,TV kanallarında tanıdığı kimse yoktu... Sayın Erdoğan kimle ve neyle yönetimini gerçekleştirecekti? 2012 yılına kadar emperyalistlerin ve onların yerli piyonları yüzünden tavizler vererek yoluna rahatça devam ediyordu... 2004 yılında askerin içindeki bir c**ta, Abdullah Öcalan üzerinden kargaşa oluşturup ihtilal yapacaktı ama boşa çıkarıldı. 2007'de asker yine muhtıra vererek işleri yokuşa sürüyordu. 2008'de AK Parti'ye kapatılma davası açıldı ve nitelikli çoğunluk yasasından dolayı 1 oyla kapanmaktan kurtuldu. Eski yasa olsaydı, 6 üye kapansın derken 5 üye kapanmasın demişken parti kapatılacaktı.. Ama yeni yasa ile 7 kapansın demesi gerekiyordu. Sayın Erdoğan'a oy veren 5 Anayasa Mahkemesi üyelerini kimlerin atadığına bir bakalım. Rahmetli-şehit olan Turgut Özal'ın atadığı Haşim Kılıç ve Sacit Adalı olan 2 üye... Süleyman Demirel'in 1 ve Ahmet Necdet Sezer'in atadığı 2 üye ile kurtuluyordu.. Şimdi bu utanmaz ve aymaz ahmaklara bir sufleli soru yöneltelim: Sayın Erdoğan'a siyasi yaşamı dar et ve nefes aldırma; sonra da kalk, niye emperyalistlerle ve onların yerli piyonlarıyla iletişim kurdun, de... Bu ne zalimlik, bu ne faşist bir anlayıştır ya Hu!.. Sayın Erdoğan bunlara taviz verdiği oranda kendi konumunu tahkim ediyordu. 2012'den itibaren emperyalizmin tüm etki alanlarıyla kora-kor savaş yapma iradesini gösteren bir Tayyip Erdoğan gerçeğiyle tanışmış oluyorduk.. 2012 sonrasında Sayın Erdoğan'ın başına gelmeyen kalmamıştı.. MİT ile ilgili 2 kriz, Gezi Olayı, 17-25 Aralık, PKK'nın Çukur eylemleri, İç ve dış finansal operasyonlar, suikast teşebbüsleri ve finalı olan 15 Temmuz Kalkışması... Bunların alayı ile başa çıkan Sayın Erdoğan, tek tek cephe kazanımlarını gerçekleştiriyordu.. Bu utanmaz ve de geri zekalılara tek tek hatırlatalım: Türkiye'de askeri vesayet bitti, 40 yıllık PKK ve FETÖ olayı bitti, Müslümanlara tüm özgürlükler verildi, Kürtlere verilmesi gereken tüm özgürlükler verildi, teknolojide, kalkınmada, diplomaside ve ekonomide Türkiye ayağa kalkıyordu. Hele hele savunma sanayine verdiği büyük önem sayesinde Türkiye sadece Türkiye'de değil, Dağlık Karabağ'da, Libya'da, Katar'da, Ege ve Akdeniz'de ve Afrika ülkelerinde emperyalizmin uzantılarıyla kora-kor savaş verip sonuç alıyordu... Türkiye "yurtta sulh cihanda sulh" skalasından çıkıp küresel bir devlet olmanın iradesini Sayın Erdoğan ile gösteriyordu. Bir bakıyorsunuz Sudan ile Etiyopya arasında arabulucu olurken bir bakıyorsunuz Pakistan-Hindistan kapışmasında abilik yaparken, Bir de bakıyorsunuz, Hırisityanların olduğu Rusya-Ukrayna savaşında arabulucu oluyordu... Şimdi soralım bu ahmaklara! Sayın Erdoğan BOP Eşbaşkanı oldu da ne yapmıştı? Türkiye'nin bu hale gelmesini engelleyecek ne yapmıştı? İstediğiniz terbiyesizliği ve suçlamayı devam ettirin; İstediğiniz kadar emperyalistlerle birlik olup Sayın Erdoğan'ı devirmeye çalışınız ama şunu unutmayınız ki, tüm girişimleriniz çöpe atılacaktır. Emperyalistlerin ve onların yerli piyonlarının asimetrik saldırıları ile kora-kor savaş veren Sayın ERDOĞAN BU COĞRAFYANIN GÖRDÜĞÜ AÇIK ARA EN TEPE LİDERDİR ve Sayın Erdoğan 1699 Karlofça Antlaşması sonrasındaki Emperyalizmin üstünlük psikolojini tarihin çöplüğüne atan liderdir. Hadi yalan deyin!.. SABRİ ÇOLAK SABRİ ÇOLAK demiş sabri çolak. şimdi ne olabilir.. Erdoğan ikinci bir HİTLER olur Yahudileri ortadan kaldırırsa.. yahudiler dinden umudunu biter.. sonra Erdoğan onun izleyicileri ortadan kaldırılırsa müslümanların umudu bitir.. sonra geri kalan HRİSTİYANLAR da ateist hale getirilerek küresel efendiler de amaçlarını ulaşmış ve beşer türünü bitirerek ŞEYTANI memnun etmiş olurlar.. onun için siz insanlar ve islamlar başlıklı yazıyı bir okuyun: https://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2833 |
|
![]() |
|
osmanziya
![]() ![]() ![]() |
Dünyada olup biten şeye savaş ve barisin icinde sinav ve yariş diyoruz.. savaş ve barış ile sınıva ve yarını anlamak için enbiya 35 ayetini anlamak gerekiyor. Bunları anlamakta isaretin iknasi ile delaletin isbati arasinda bariz huccet ve beyyin burhan arasındaki farkı bilmeyi gerektiriyor. Ya da başka bir ifadeyle; cahillik ve ilim.. inkar ve irfan.. barbarlık ve uygarlık.. insanlık ve islamlık . aralarındaki farkı ayrı ayrı anlamak ve tartışmak gerekiyor. Yani öyle koltuğa yaslanıp televizyondan haberleri izlemle işler bitmiyor. Osmanziya ![]() Bu şimdi çok karışık ya bu: ![]() yani günü bilmeyen dini bilmez.. güne ve dini bilmeyende maliki yemviddini bilmez.. Malikiyevmiddini bilmeyen Rabbül alemini bilmez.. bu ikisini bilmeyen Rahman ve Rahîm olan ALLAH azze ve celleyi bilmez.. Bu bilmemekler.. cehalet yüzündendir. Dünyevi ve Uhrevi Cehalet o kadar çoktur ki kimse kimseye alimlik taslamasın.. herkes kendi bildiğinin hakkını versin.. ancak inkar ve irfan başka bir konudur.. Rabbini tanımayan ne kadar alim olursa olsun.. inkar ediyorsa ni'meti imanın kokusunu almaz.. imanın korkusunu ve kokusunu almayan fark ve kadri bilmez ki marifetin ve muhabbetin tadını bilsin. irfani ve ilmi hallettikten sonra sıra barbarlık ve uygarlığı gelir ve oradan insanlık ve islamlığa gider. Saygılarımla Osmanziya 13.08.2025 üçyol izmir 14:06 Düzenleyen osmanziya - 13-Ağustos-2025 Saat 14:06 |
|
![]() |
|
osmanziya
![]() ![]() ![]() |
![]() İman ve şirk arasındaki farkı anlamak islam ve insan arasındaki farkı da anlamak olacaktır.. Ben şimdi oturup bu tabloyu bir günde şahane bir düz yazı döndürüp makale yazabilirim.. hatta biraz daha HAZIR açık ve seçik SEHİL hale getirirsem bir kitab bile ortaya çıkar. Fakat bu sefer günlük dilin düz yazısına hizmet etmiş olurum.. oysa bu tabloyu anladıklarını eleştiren anlamadıklarını soran DÜŞÜNEN insanlar için yaptım. Çünkü düşünmek sağlam kavramanın ve sağlıklı anlamanın yolunu açar bu sağlam ve sağlıklı iman ve amele götürür osmanziya 13.08.2025 ÜÇYOL İZMİR 15:13 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |