Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım Skins Kayıt Ol Giriş |
Yöntembilim | |
YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim |
Konu: turk dil bayrami | |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 3370 Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
Konu: turk dil bayrami Gönderim Zamanı: 13-Mayıs-2024 Saat 12:32 |
2024 TARK DİL BAYRAMI Güzel Türkçe'mizin geleceği güzelce öğrenmek.. iyi kullanmak ve genişletmek ve geliştirmektir. Hedef bilim ve hukuk dile haline getirmektir. Bu yılın Türk Dil Bayramında hem GÜZEL TÜRKÇE'mize hem MUHTEŞEM DİL'imize bir katkı olması niyetiyle.. Dilimizi iyi ve iyiye.. yararlanmak davasıyla.. Türkçe'mizi güzel ve güzele.. kullanmak duasıyla.. 72 yıllık ömrümün ürünü olan bu tabloyu paylaşıyorum.Saygılarımla. Osmanziya 13.05.2024 12:31 Üçyol İzmir 20240513_122832_LAFZIGARIB.zip Burada en son s=lafzgrb13.doc dosyasının resmini paylaşıyorum. Bu tabloyu LAFZIGARIB Dizinini indirip içindeki 16 dosyası versiyon sırasıyla izleyip incelediğinizde.. imgelip irdelediğinizde.. aha iyi anlayacaksınız. Düzenleyen osmanziya - 13-Mayıs-2024 Saat 12:35 |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |