Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Yöntembilim
 YöntemBilim Forumu | Yöntem Bilim | Yöntembilim
Mesaj icon Konu: Nasıl fenomen olunur Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2749

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: Nasıl fenomen olunur
    Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2023 Saat 03:14


ERELEMEK bir hastalık değildir ancak Fenomen olmanın da engeledir.
Said ERCANA GÖRE Fenomen iki şeye bağlıdır biri content diğer kontankt..
Fakat bundan önce olması gerekenler bulunuyor:
Bu tabloyu baskasi yapmiş.. el yazilarini da ben kondurdum.. demek insani bilmekte yani kendimizi tanimakta buyuk bir fakimiz yok.. ancak bunu size GDDY ile hazir anlatarak veriyor.. biz ise siz dusunerek kendiniz bulunuz ve YBA edinmeye ozenesiniz diye acik ve seçik anlatimla vermiyorum.

Diger taraftan yapmak icin BILME yetmiyor.. sevmek ve istemek gerekiyor...

Diger taraftan eylemek icin SEVMEK ve ISTEMEK yetmiyor.. sevmekte SAMIMI ve istemekte CIDDI olmak gerekiyor.

Diger taraftan basarmak icin.. yapmak ve eylemek ve çalişmak yetmiyor birkacimiz işbirligi etmek ve işbolumu beraberligini gercekleştirmek gerekiyor.

Bir işin temamini ve kemalini elde etmek icin pek cok diger GEREKLI VE YETERLI koşullarini sayabilir ve nedenlerini siralayabiliriz.

Sonuçta işin "lâ" ve "illâ" sini unutmamak lazim.

BAŞARI cok seydir amma her şey degildir.

Osmanziya 02.10.2023


20231002_031330_DUSUNMEK.rar


Bu anlatım bir reklamdı.. asıl maksadımız şu DUSUNMEK işini halletmek.. anlamak burada yüklediğim rar dizininde kırktan fazla tablo var.. 13. tablonun resmini buraya yükleyeceğim:










Bu da çalışmanın son hali.. bu bu sitede 23 senedir çalışıyoruz.. bir kişi bile bize dönmüyor.. binler değil milyonlarca giriş ve tıklama var.. ve burada binler değil yüzbinler tablo bulunuyor.. kimbilir FENOMEN haline geldik bizim haberimiz olmuyor.. iyi ki olmuyor yoksa kendimizi bi bok zannederdik.. işte bu da çalışmanın son hali 40 ncı tablodan sonra olanı..


bu da bir reklam yazısı.. bu yazının arkasındaki girişin sabah ahale ile yaptığım bir çalışma.. DÜŞÜNMEK İŞİNİN NASIL OLDUĞUNU ANLAMAYA VE ANLATMAYA uğraşıyor. bu çalışmada esas olan BENZERLİK penceresiyle manevi yapılanmamızı bakmaktır. İnsanın fizik ve biolojik yapılanması ana ve babanın genetik materyallerinin birleşmesinden oluşan ZİGOT örneğinden yola çıkılmıştır.. ana ve baba hücreleri mitoz ve amitoz bölünme ile ana karnında bir çignem et (alaka) haline geldiğinde çoğalan hücreler bir daire şeklinde bir topluluk oluşturuyorlar.. topluluğun dış kısmına egzoderm (iç deri) ve iç kısmına endoderm (iç deri) ve bu ikisi arasındakine de mezoderm (ortada deri) deniyor.. göz, kulak, burun, ağız hepsi dış deriden oluşuyor.. buna hassasiyet diyoruz.. iç deri de hissiyatımızın yapılanmasını oluşturuyor.. bu ikisi arasında ise DÜŞÜNME yapılanması oluyor.. bu gün için iç deri sanırım.. BEYİN DOKUSU olabilir.. insan beyin dokusu ile deri dokusu arasında yapılanan LATİFELER ve KUVVELER ile bir bilinmez.. geçmişte bu işler nasıl RUHA verilmiş bu gün BEYİN'e veriliyor ve aslında her ikisi içinde fazla bilgileri bulunmuyor.. bende bilgilenmeleri için onlara yol açıyorum.. fakat milletin öğrenmeye niyeti bulunmuyor.. millet enva i çeşit yiyecekleri aç.. kendim de dahil.. fakat öğrenmeye zimin agırısını uğruyor.. Her ne ise zorla öğretecek ve bilgileri ve düşünceleri ve arayışları huni ile akıtacak halimiz olmaz. Saygılarımla. Osmanziya 02.10.2023 03:31


Düzenleyen osmanziya - 02-Ekim-2023 Saat 03:33
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk