Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünya | |
![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
fazilet
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02-Nisan-2010 Konum: Yzmir Gönderilenler: 88 ![]() Hak Puan : 0 Kidem : 5 OrtalamaHak : % 0 Irtibar :0 |
![]() Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2010 Saat 05:34 |
Efsane Wimbledon'un ilk zenci ?ampiyonu Arthur Ashe
kan naklinden kapty?y AIDS'den ölüm dö?e?indedir.... Hayranlaryndan biri sordu; ''Tanry böylesine kötü bir hastalyk için neden seni seçti?'' Arthur Ashe cevap verdi; "Tüm dünyada 50 milyon çocuk tenis oynamaya ba?lar, 5 milyonu tenis oynamayy ö?renir, 500 bini profesyonel tenisçi olur, 50 bini yary?malara girer, 5 bini büyük turnuvalara eri?ir, 50 si Wimbledon'a gelir, 4'ü yary finale, 2'si finale kalyr......... Elimde ?ampiyonluk kupasyny tutarken Tanry'ya ''Neden Ben?'' diye hiç sormadym. ?imdi sancy çekerken, Tanry'ya nasyl ''Niye Ben?'' derim? Mutluluk insany tatly yapar... Ba?ary y?yltyly... Zorluklar güçlü... Hüzün insany insan yapar, Yenilgi mütevazi..... Tanry'ya asla ''Neden Ben?'' diyesormayyn..Ne olacaksa olur.... |
|
fazilet
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |