Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Dünya
 YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya  
Mesaj icon Konu: 2044 arife Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2788

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: 2044 arife
    Gönderim Zamanı: Dün Saat 02:52



Acaba Ayasofya'nın karşılığı olarak 7 Ekim Katliamı gerçekleştirilmiş olabilir m

Hiç aklıma gelmemişti..

Mescid-i Aksa'nın fethi de KABE'ye saldırılmasını neden olabilir mi ?

Bilime.. kuvvete ve dünyaya hiç önem vermeyen İSLAM DÜNYASI bin yıldır uyuduğu uykudan bu olayların işaretiyle uyanabilir mi ?

Söyleyecek çok şey var.. lakin on yıldır söylediklerimi müslamanlardan.. masonlardan ve marksistlerden hiç bir eleştiri ve soru almadığım için fazlasını demek istemiyorum. Ancak bu resim ve bayram vesilesiyle hakikatlere dile getirmek istiyorum.

Sonuçta HUKUK suresi Bakara ile BİL.İM Alimran suresinin tam ortası.. Aliimran suresinin ilk sayfasında dördüncü ayeti açık; TEK BİR kitapta birleşerek TEVHİDİ ve TEKBİRİ sağlayamayan yahudiler ve hristiyan ve müslümanlar AZAB-I ŞEDİD uğrayarak Aziz olan Allah'ın İNTİKAMINI maruz kalacaklardır. Kafire azabı a'zim.. münafığıa azabı elim ve Hz. Muhammed'i tanımayanlara azabı mühin veren Yaratan.. FURKAN üzerinde birleşemedikleri için.. kah yahudilerin müslamanları öldürerek.. kah müslümanların yahudileri öldürerek.. kah hristiyanlaran yahudi ve müslümanları öldürerek sorunu çözmeye kalkışması.. Yaratan'ın iti ite kırdırmasıdır. Yani illetler ve illetleri doğurur.. sebebler ve sonuçlar kullanılarak hedefler ve amaçlar gerçekleştirilir.. dili ve dini kötüye kullanan insanlar   Rabbinnas.. Melikinnas.. İlahinnas.. tarafından nasın hanı (Hannas) ALET edilerek avamı nas ve havassı nas terbiye ve idare edilerler.. yani kötülüklerinden çok daha çok kötü bir şekilde illetlerce cezalandırılırlar.

Sonuçta.. nefis ve şeytan.. nefis ve ene.. nefis ve hayr.. nefis ve şerr.. kısaca ENBİYA 35 açık ve seçik düşünenleri ve arayanları.. inananları ve anlayanları.. insanları ve islamları.. ders ve ibret almaya çağırırken totaliter ve otoriter yeşil ve mavi.. kırmızı ve kızıl ideolojiler ANGAJE ve ÂMÂDE olanlar.. körü körüne inanıp boşu boşuna savaşmayı sürdürmektedirler.

İslâm âlemi.. canlılığını ve diriliğini yitirerek.. yahudi ve hristiyan dünyası gibi ölü bir dünya haline geldi.. yirmi yıl önce de öldüğünü ilân etmiştim.. 7 Ekimden sonrada insaniyetin ölmek üzere olduğunu düşünüyorum.. İman.. ibadet.. ahlak olarak din hiç bir zaman bitmek ve ölmez.. dil bilim haline geldiği gibi dinde hukuk haline gelmiştir.. geriye ÖLÜ yahudi ve hristiyan ve islam hukuku kalmıştır.

Halife-i Arz olarak İNSAN'a intikal eden bilime dönüşen dil ve hukuka dönüşen din.. fonksiyonları olan iktisadı ve adaleti sağlayamaz duruma düşmüştür. ÇARE de körü körüne inanıp boşu boşuna savaşmak değil.. ÇÖZÜM bilimden hikmeti ve hukuktan ahlakı temin edecek çarelere ve çözümlere yönelmektir.

Bunun içinde dili ve dine partilere paravana ve alet.. emeği ve özgürlüğü ideolojilere paratoner ve bayrak.. yapmanın yanlışına prim vermeden ticaret ve siyaset yapmak gerekmektedir.

Saygılarımla

Mustafa BUĞUÇAM 16.06.2024 üçkuyular İzmir.    






Düzenleyen osmanziya - Dün Saat 02:54
IP
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2788

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 03:06
Kırk yıldır her ramazan ya da bayramda ya da bir mübarek günde YAHUDİ saldırısayla sarsıldık.. acaba saldıran gerçekten yahudiler mi idi.. yoksa yahudiliği siyasetine alet eden SİYONİSTLER mi idi..

Acaba ULUSAL her dil ve din ve kültürün SİYONİSTLERİYLE birlikte KURESEL masonların ve marksistlerin.. yani ÖRGÜTLÜ güçlerin üstünde bir ÜST ÖRGÜT bulunduğu sadece bir KOMPLE teorisi mi ?

Peki her türlü dini ve felsefi ideolojinin sonunda bir FAŞİZME dönüştüğünün bu kadar örneklerini gördükten sonra.. düşünenlerin bu soruna bir çözümü bulunmuyor mu ?

Yirmi yıldır sunduğum SİYASİ ve EKONOMİK olmayan SOSYAL ve KÜLTÜREL çözümlerime yanıt gelmediği için bu konuda başka çözümlerden haberim yok.. sadece Av.Uğur KARACA'nin çözüm hareketini biliyorum ki bu da sonuç olarak SİYASİ olduğu ve konu hakkında bilgi ve tecrübem ve birikimim bulunmadağından sağlıklı bir değerlendirme yapamayacağım.

Saygılarımla Dinnur YAŞAR 16.06.2024 üçkuyular İzmir   
IP
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2788

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 03:17
KIRK YILDIR gönül dolusu bayram yapamadık.. gavurların müslümanları katletmeleriyle sarsıldık.. daha çokta müslümanları müslümanları öldürmeleriyle üzüldük.. madem bıcağa el atılıyor.. bende yaraya bir NEŞTER vurayım dedim.. dinlerin kötü ve kötüye kullanmalarının temelinde yer alan dillerin kötü ve kötüye kullanmalarını dillendirdim. Rabbimiz bizim ve sizin akibet ve ahiretini güzel ve iyi etsin. İnayet ve hidayet ve istikamet ile SALAH eylesin.. hakiki bayram olan HALAS'ı nasip etsin. Amin. Osmanziya


IP
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2788

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Gönderim Zamanı: Dün Saat 12:50
Kafirlerin bir millet olması hayrı beriyye ve şerri beriyye yani yaratılış itibariyle kader ve ahirete nazarandır. Bu kötülerin cehenneme ve iyilerin cennete girmesi gibi genel ve tümel bir ayırımdır. Ancak dünyada müslümanları ve hristiyanları ve yahudilerin tek bir kafir millette olarak görülmesini https://www.yontembilim.com/forum/forum_posts.asp?TID=2351 de burada ifade ediyorum. Yani bu benim YORUMUM.. sizinkine sizin YORUMUNUZDUR. Sonuçta sizin yorumunuz size benim yorumum banadır. diyebiliriz. Yorumlarda bizim mantığımızın ve enemizin bir oyunudur. "Gerçek" asla olamaz.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk