Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünya | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4369 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 11:34 |
Gelecek sana mi gelecek bana mi gelecek..
gelirse senin dostun benim düşmanim ni olacak.. ya da tersi.. eger geçmisi nazara almadan GELECEK kurulamiyorsa.. şimdi şimdiden oturup düşunelim.. TOTALTE'den kurtulmanin yolu başka gezegenler bulup oraya GÖÇMEN olmak mi yoksa GENÇKEN.. YBA i denemek mi.. gençlere duyurulur... ![]() ![]() Bu 12 tablo işte bu siber uzaya yuklenerek gelecege gonderildi.. GELECEK kitabinin yayincisina degil bizlerin torunlarina.. Hepimiz bir ÇÖZUM ariyoruz lakin mes'elenin halli askeri ve politik ve ekonomik GÜÇ bulmanin ve altındaki sosyal ve kulturel ve aristokral GÜR olmadan geçiyor.. gibi görünuyor. İŞ hem guc ve iktidar.. hem hurriyet (özgurluk) ve gür ister.. DE hem gör ve ayniyet (özdeşlik) hem seç ve ihtiyar ister.. yukarida gucu ve guru tanimladik.. fakat goru ve seçi tanimlamadik.. ancak tabloda gosterildi İŞ-DE.. yani İŞ-TE sozcugunun bir başka tanimlamasida iç ice girmis baska konularla birlikte bu tabloda gosterildi. Biliyorum.. ne duz yazimi anladiniz ve ne de tablomu anlamlandirdiniz.. fakat en azindan SORUN'un çözumu için sizler ve biżler ÇALIŞIYORUZ.. Yukarida iktidar ve hurriyetten.. ihtiyar ve ayniyetten bahsettim fakat kişinin NAZAR ve NIYETINDEN bahsetmedim.. fakat bunlar da kelama gelmez ve "KALEM"in ne yapacagida bilinmez.. saygilarimla.. saglicakla kaliniz. osmanziya 21.07.2025 üçyol izmir 11:30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen osmanziya - Bugün Saat 11:43 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |