Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnsan Bilim | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4220 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 14:26 |
Özdeşlik.. eşitlik.. denklik.. özgürlük.. egemenlik.. bağımsızlık.. baskı.. gibi kavramsal taban üzerinde diğer somut nesneler çıkar.. siyah ve beyaz cansız.. mavi ve kırmızı canlı.. kız ve kadın dişil.. kızan ve erkek ve eril.. bilinçli ve bilinçsiz uslu.. içten ve etkin olmayan.. dürüst ve özgür olan inançlı.. ve yarak ve yarık birliğinden atılan bizler çıktığımız yerden başkasını düşünemiyoruz. Yazılacak çok konular bulunuyor.. lakin düşünmediğinden ezberlerini dillendirenler için söylenecek fazla bir şey olmuyor. "Ya tam tersi olsaydı? Bir kadına 72 Nuri düşseydi, yine iman eder miydiniz?" sorusuna karşı "Erkeklere mi soruyorsunuz kadınlara mı ?" yanıtıma bile yanıt vermeyene değil onu dinleyenlere söylemek zorunda kaldım.. bağışlana. osmanziya yontembilim.com |
|
![]() |
|
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4220 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() |
Nev-i şiir felsefe ve san'at gurubundan
Nevra Akbay Ulu paylaştı: Baktım ki, insanlar göründüğü gibi çıkmıyor , İyice tanıyana kadar iyi veya kötü dememeyi öğrendim. Baktım ki, fazla değer vermek İşe yaramıyor, Gerektiği kadar değer vermeyi öğrendim. Baktım ki, acele edince hep kötü bir şey oluyor, Sabretmeyi öğrendim. Baktım ki, nasip değilse olmuyor, Hayırlısı demeyi öğrendim. Baktım ki, arkamdan konuşanlar susmuyor, Allah'a havale edip, Yoluma devam etmeyi öğrendim... Huzurla kalın.. ⚘️⚘️🌸 ![]() Düzenleyen osmanziya - Bugün Saat 15:39 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |