Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Din | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4499 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 19:57 |
Muhteşem bir eser ortaya çıkardık.. temellerini kırk yıldır çlalışıyordum. Haramdan İCTİNAB ve Helali İMTİSAL kendimiz için yapıyoruz.. başkaları için EMRi bil maruf ve NEHYHi anilmünker ediyoruz.. Her ikisi de bir amel için bir HÜKÜM ve bir sorunun çözümü ve bir konunun aydınlatılması için KARAR vermektir. Keza iyi (hayr) ve kötü (şerr) nesne ve kimse ayrıdır.. kendimizin tarafından iyiliği (hasene) ve kötülüğü (Seyyie) yapılması başkasıdır. Diğer taraftan Halk ile ortaya çıkan MESULİYET başkadır.. Emr ile ortaya çıkan MÜKELLEFİYET başkadır.. Bu gün çok değerli bir hocamın katılmasıyla ve katkisi ile ortaya çıkardığımız çalışma bu oldu..
Yani biz bu gün yöntem bilimsel analizle yaptığımız İNSANMBİLİM'e göre bir İSLAMBİLİM çalışması yaptık. Hocama Teşekkür ettim ve Rabbimiz razi olsun.. dedim. Osmanziya Osmanziyaoğlu yontembilim.com ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |