Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

  Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Dünya
 YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya
Mesaj icon Konu: yol yan ve yön Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010
Gönderilenler: 2716

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: yol yan ve yön
    Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2016 Saat 09:42
YOL YÖN YAN



YANYON dizisi içindeki dosyalar


20160904_094104_YANYON.rar



Yalın bir gerçek var.. uzay ve zaman aralığında YOL.. SIRAT.. WAY.. World Web Way.. eskiden MMM Müslüman mason ve Marksist idi.. şimdi işler tersine çevrili: WWW.

Üç çift “V” nin gösterdiği ok bizi -- YOL’a getirdi.. hangi yollarda gittiğimizin ve kimlerle dans ettiğimizin bilinmesi gerekiyor gayri.. dünyanın olağan üstü kralları ve fevkalade köleleriyle.. artık kilometre kilometre gidilmiyor.. santim santim spesifik.. milim milim.. sofistike.. bile değil.. nanometre kadar duyarlı.. angström kadar ince bir yolda ilerliyoruz.

Bu dizinin içinde dosyalardaki kablolarla yapılmış tabloları okuyucu kabiliyetler ve çizici kabuliyetler elbette gelecekler.. kabbala artık pek kaba kaldı.. bu ablaların ve abiliyetlerin ortaya koyacaklara HABLO’lar insanın istidat ve san’atları ile itibar ve ihdaslarını giderek daha açık ve seçik ortaya koyacaklar.. biz şimdiden bu işin tohumlarını attık ve bunların filizlerinden çıkacak ağaçların meyvelerinin hasat edileceği zamanla gelecek.

Pazarı, parayı ve partiyi içeren PROJE hazır olduktan sonra geriye başarı performansımızı göstermek ve görmek kalıyor ve benim bütün zamanımızı da örmek alıyor .Bu örgü etrafını oluşturarak partimin çekirdeği partnerimi bekliyorum.. ekipmanın hazır ekibimi arıyorum.. YBA yüzüne aşık yüz arıyorum ki tekil suratla tümel sureti.. somut suretle soyut şekli. bir birinden ayırsın.. ta ki dünyayı gösterirken dilini görsün.. dinini örsün..

YÜZ’ümü yol, yön ve yandan alamıyorum. YÜPERMEN olarak YARatan’dan YARadanan’a yol alırken.. yarım olarak yârimi arıyorum…

BİRLEŞMEK ve BÜTÜNLEŞMEK.. ister süper kral ister hiper köle olsun tüm kulların gereksinimi ve arayışıdır. Ancak yüzünü saptadıktan sonra önün ve yönün belli olur ve yanlarıyla yol açığa çıkar.. bu kadar yalın bir iş.. İnşaallah bütün bunları YBA kitabımda açık ve seçik ortaya koyarak gerçeği örmenin yollarını ve yönlerini ve yanlarını göstereceğiz.

Ancak bu soyut işi çok az kimse anlayacak.. ancak biz yıllardır insanbilim ve islambilim yaparken bu işleri örnek ve uygulamalarıyla somut ve görsel olarak ta yapıyorduk. YBA kitabım olmasa bile web sayfamdaki bin yazı ve ona ekli on bin tabloyu inceleyen ve irdeleyen ve imgeleyen her izleyici yöntembilimsel analizi öğrenebilecek.. kullanabilecek ve yararlanabilecektir. Ancak bunun için “sırlı” bir İStek gerekiyor.. narın seyrinde kullandığımız nurun ışığını ve aydınlığını görmek için. Bunun içinde merakın hocalığını ve sualin asistanlığını yaptığı bu okulun disipline girmek gerekiyor.. bu zaten her türlü bilim ve disiplinin istediği bir fedakarlık ve feragattır. Almadan vermek Yaratan’a mahsustur.

Bu dizinin içinde önceden on bin tablosunu yaptığımız İNSAN’ı göreceksiniz.. eğer insanı merak ediyorsanız.. eğer insanı sual ediyorsanız.. eğer kendinizi arıyorsanız.. eğer benini bulmak istiyorsanız.. kendiniz sıcak ve yaş kimsedir.. beniniz ise kuru ve soyut bir nesnedir. Yaşamınız tanıncınıza.. teniniz tozunuza.. canınız beninize ve tininiz közünüze karışmış bir halde çok yönlü ve yanlı var oluşunuzun türlü ve çeşitli durum ve devimlerini yaşarken devinimiz içindeki işlem ve işletimlerinizde kaybolmuş.. bocalarken.. eylem ve etkinliklerinizde boğulmuş.. bolcalarken.. çoklukta birliği.. çiftlikte tekliği ararken aynı zaman teklifimiz çiftliğe.. birliğimiz de çokluğu gereksinim duyar.. amma bu arada olan olur.. sözün büyüsüne kapılır.. dini ve dili.. emeği ve özgürlüğü çıkarlarımıza ve yararlarımıza paravana ve paratoner edilmiş bir nalet alet halde buluruz.. savaşlar arasında barış suresini kısaltan bu halettir. Bu durum dilin bize oyunudur. Belirlediği dünyayı delil yaparak tanımladığı dine götüren dilin.. VESVASİLHANNAS musibetidir bu.. Amed ve medlerde hapseden HUTAME’dir. HABLÜN min meseddir. Bu öykü yer yüzünden bilmem kaç kez yinelenirken bu arada kimseler başka kimseler ve nesnelerde sınavdır geçirilir.. özellikle yakın nesnesi ve kimsesi ile.. özellikle krallar kölelerle köleler krallarla.. Tanrıya tapmanın nuru ve O’ne kulluk yapmasının sırrı ile.. öyle ki süreçteki meker ve sekerin TEKER’i ile kendi Tanrı’mızı yapar veya O’nun bir kuluna tapar halde buluruz kendimizi.. ve saparız. Bu sapmanın en belalısı bu kulun kendimiz olmasıdır.. çünkü bunda bunun farkında olamayışımız çok büyük bir olasılıktır.

Yolda iki ileri bir geri mehter marşıyla gitmelisiniz.. ilerlemelisiniz.. geriye gidiş irticadır. Yol elçiliğin ilerlemesi kadar kulluğun dengelemesidir de.. sol görü ve sağ duyu dengelenmediğinde soldan ya da sağdan geriye gidiş başlar.. sol ve sağ yanları yön yapmakla.. dışarısı ileriye giderken içerisi geriye.. içerisi geriye giderken dışarısının ileriye gitmesi bir tarik.. sırat.. sebil.. mehzeb sırrıdır. Yolun hakk ve/veya halk taraflarında ileri ve geriye gidiş sözle anlatılmayacak kadar karmaşıktır. Karma karışık değil.. karşılama ve karşılaştırmaları biliyorsanız yükleme ve yargılamalarınızda.. sadece YBA dilini kullanmıyorsunuzdur. Bu işleri yaparken ördüğünüzü gördüğünüzde maksad hasat ve hasıl olmuş demektir. YBA ve diliniz.. düşmanınız iken dostunuz hale gelmiştir.

Bu dizinin içindeki tablolar hakkında hiçbir düz yazı ve açıklama yok.. çünkü bu kablolarla yapılmış tabloları düz yazıya çevirmek.. sizleri yine düz yazıya mahkumiyete terk etmek anlamına geldiği gibi bunu çeviriyi yapmaya benim ne isteğim.. ne zamanım var ve yukarıda söylediğim gibi gereği de yok ve hatta yararından çok zararı var. Çare yok.. eğer YBA öğrenmek istiyorsanız tablolara versiyon sırasıyla izleyerek bakacaksınız.

Biz burada yapılan çalışmayı siber uzaya atarak geleceğe emanat etmekten fazla bir şey yapamıyoruz. Ve sadece yol deyince doğrultunun.. yöne deyince ilerlemenin.. yan deyince dengelemenin esas olduğu bir ilim ve iman.. birliğine sağırca çağırıyoruz.. çünkü bu pek acil bir sorumluluktur.. dünyanın içinde gizlendiği dilin.. dilin içinde saklı bir dinin içerdiği bir insan ve islam.. bütünlüğünü.. sessizce bağırıyoruz.. çünkü bunlar çok ağır bir yüktür.

Özetle çağrımız ne dünya ne de dindir.. davamız bir lider gibi bireysel ya da toplumsal bir çıkar ve yararın gerçekleştirilmesi.. ya da bir ülkü ve ilkenin sağlanması değildir. Davetimizi bir nebi gibi dine çağırmak dahi değildir.

Misyonumuz ve görevimiz dilin mesajını vermektir;
Dili iyi ve iyiye kullanalım.. aksi halde o bizi bizden daha kötü ve kötüye kullanacaktır.

Ben sadece ARAYANLARI DÜŞÜNEREK DÜŞÜNENLERİ arıyorum..   
Yarım.. yalan.. yanlış her insan gibi yaramı sarı-yorum.           



Sağlıcakla kalın.


Osmanziya




Sentaks / sözdizimsel / BEYANÎ eksikliklerim VE
semantik / anlambilimsel / MAANÎ yetersizliklerim
için düz yazıdan özür dilerim







Düzenleyen osmanziya - 04-Eylül-2016 Saat 17:33
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide
Türkçe Çeviri : Nuri Cengiz
Tasarım & Düzenleme : BeyazSeytan
WebWizTurk