Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yöntembilim | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4600 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08-Mart-2021 Saat 08:16 |
![]() Burada 3 dizin içinde 55 okkalı dosya var 20210308_081006_ANATOM.rar Tüm bu gün kadar yazdığım günlük dilin düz yazıları (GDDY) buradaki tabloların anlaşılması için bile değil YBA (Yöntem Bilimsel Analiz) in öğrenilmesinin özendirilmesi, yararlanılmasının tanıtılması ve kullanılmasının yaygınlaştırılması içindir. Ne yazık ki bir BOK'a yaramadı. Esselamü Aleynâ çOk bilmenin dayanılmaz hafifliği.. şu "O"yu aradan kaldırırsan her BoK'a giren bir "ilm" sahibiyiz.. bazan "bilim" yaparız bazen de "filim" anasını satayım.. ortada bir "ilim" var ya.. şu dünyayı lime lime ettim yine de yaranamadım dile.. dilim dilim ettim yine de yaramadım dine.. Yanlış bir bilimle.. Yüzümüz. Yarım bir tarihle.. Yanımız. Yanlı bir toplumla.. Yolumuz. Yanlış bir dinle.. Yönümüz. Çakışsa da çatışsa da.. Yaratan'dan geldik Yaradan'a gidiyoruz nasılsa.. sen O'na yar olmaya bak.. TANRI’na yakarın ve yalvarın ile.. tanırlığın ve tanıklığında yaratılanların SANRI’sına yaranmazsın. Yönelişin halka olsa da dönüşün Hakkı bulsun. İmza:YÜPERMEN ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |