Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta |

Aktif KullanıcılarAktif Kullanıcılar  Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım  SkinsSkins
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Dünya
 YöntemBilim Forumu | Genel | Dünya  
Mesaj icon Konu: siyasi etkinlik Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
osmanziya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 4759

Hak Puan : 5
Kidem : 6
OrtalamaHak : % 50
Irtibar :2

Alıntı osmanziya Cevaplabullet Konu: siyasi etkinlik
    Gönderim Zamanı: Bugün Saat 10:53
Face de Hayri Yıldızlı

Mustafa BUĞUÇAM sayfamda

Sevgili Yol Arkadaşlarım,
Başınız dik, moraliniz yüksek olsun.
Yargı mezarlıkları sözde “tuğla gibi” iddianamelerle doludur.
Bu iddianame, bütün hukukdışı çabalara rağmen ölü doğmuştur. Yeri de akıbeti de bellidir.
Masabaşı kurgular ve siyaset kliklerinin hesapları, milletimizin feraseti karşısında yok olup gidecektir.
Kreş, metro ve yurt yapmayı, kent lokantası açmayı yani millete hizmeti suç sayan akıl, bu memlekette asla başarılı olamayacaktır.
İnşallah milletin iktidarı göreve geldiğinde, masabaşında kurgulanmış siyasi mühendislikleri, siyasi kaosları ve krizleri değil; yerli sanayi ve tarımı, teknoloji atılımlarını, milletçe kazanıp milletçe paylaşmayı konuşacağız.
Hepinizi sevgiyle ve hasretle kucaklıyorum.
Ekrem İmamoğlu
Cumhurbaşkanı adayı

dedim ki:

Ben Imamoglu'nu yol arkadasi degilim.. bunu bildiginiz halde BENIM SAYFAMDA yayinliyorsunuz ve insanlari istemedikleri işleri yaptirtmak isteyenlerde oluyorsunuz ki bunu belgelemek icin.. bir de bu yaz sureti haktan gorunup insanlarin gozunu boyayan GDDY Gunluk Dilin Duz Yazisi örnegi oldugu için.. paylaşiyorum.
Iste oylarin yarisi boyle elde ediliyor.
Adam Ak partiye duşman bu yuzden chp li.. adam chp ye duşman bu yuzden ak partili..
Sirasi gelmişken bende oyle degilim.. partiler ortak degerler dil ve din ile emek ve ozgurlugu kullandiklari için gonulden tutarak degil ben de onlari geçimim için kullanarak seçiyorum.
Kimi seçtigimi de soylemek zorunda değilim.

mustafa bugucam

usul esasa mukaddemdir
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma