Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yöntembilim | |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4329 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Bugün Saat 00:02 |
![]() İlyas KAPLAN isimli Değerli bir Arkadaşım değerli bilgiler veren sayfasının ismini bir kaç kez değişitirdi.. son olarak ANTİK ÇAĞDA BİR GÜN adını ŞAH MAT yaptı. bunun üzerine dedim ki: Çok güzel bir resim.. kim bilir nereden kapılmış.. ben de sizden kaptım.. insanlar böyle şeyleri kapar.. çoğu size teşekkür bile etmeden kullanırlar. Ben size teşekkür edeyim. Şimde sizde durmadan KAP değiştiriyorsunuz.. isim değiştiriyorsunuz.. yani bir hareket var.. ancak bazı püf noktaları gözümüzden kaçıyor.. dükkanı büyütemiyoruz. Yıllardır özgün ve meraklı yazılarla.. gizemle ve siyasi ve seksi konularla insanları YBA öğrenmeye ve kullanmaya ve yararlanmaya çalıştığım halde yazıların HAZIR açık ve seçik SEHİL yani anlaşılır olmamasından dolayı bir "arpa" boyu yol ortaya konulmamasına rağmen "gelecekte" yararlanılacak diye siber uzaya yüklemekten başka bir iş yapamıyorum. Hasılı bir CAZİBE merkezi olmadan ÇEKİM de gerçekleşemiyor. Kısa vadeli işler daha çok meyve veriyor. Orta vadeli beş ve on yıllık ekonomik ve politik işlerler para kazandırdığından insanları topluyor. Lakin uzun vadeli kültürel ve sosyal işler.. insanlardan bir bedel istiyor. Uzun dönemdeki kazançları ve elli yüz sene sonraki paraları başkalarına ya da torunlarınıza bıracaksınız ve siz işin onuru ile yetineceksiniz. Eğer imanla öbür tarafa göçerseniz ancak o zaman essebebükelfail sırrınca para kazananların parası kadar kazan defteri amelinize geçecektir. osmanziya yontembilim.com (not: başarısızlığımın bir nedeni.. insanlara masalarda ziyafet sunmadım.. mutfağa yemek pişirmeye çağırdım.. siz olsaydınız gelir miydiniz ? ![]() Düzenleyen osmanziya - Bugün Saat 00:10 |
|
![]() |
|
osmanziya
Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4329 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() ![]() ![]() |
NAR ve ziya
NUR ve zıll SEYR ve teşhir SIRR ve hafa Bu sozcukler öyle soyut ve yuvarlaktir ki bu gune kadar kimse tarif etmeyi düşünememis ya da girişmemis veya tanimlamayi başaramamıştır. Sadece nar ve ziya.. hararet ve hareket ya da kutle ve enerji olarak termodinamigin ve fizigin konulari olmuştur. Amma 40 yılın sonunda bu gun NUR SEYR SIRR biraz daha muşahhas ve mücerred ile muayyen ve muressem bir tanima ulaştik. Yahudiler sadece ticaret ve ekonomide değil bilim ve san'at ve kültür işlerinde de ön sıralardadır.. bunun genetik nedenleri olabilir.. çünkü üç bin yıllık tarihe sahiptirler.. kültürel sebebleri bulunabilir.. çünkü bu tarih içinde köşe başını tutmuşlar ve bu yüzden HİTLER'in gazabını çekmişlerdir.. belki de Tanrı onları dünyanın imarı ve uygarlığın inşaası için yaratmıştır.. operatif mimarlıktan kültürel masonluğa geçmişlerdir.. sonuçta insanların USTALARI tarih itibariyle onlardır. Fakat yahudilerden önce gelen nedenler ve etkenlerde bulunuyor. UYGARLIĞIMIZ bildiğimiz DİNLER'den başka, kadarıyla mısır ve yunan ve roma MEDENİYETLERİ ile alman ve fransız ve ingiliz KÜLTÜRLERİ tarafından yoğrulmuştur. Elbette kaynak yapan Arap ve Türk ve Rus ve Çin kültür ve medeniyetlerinin etkisi yadsınmaz. Fakat bu gün gelinen noktada beşeriyetin yapısından çıkan uygarlığın İNSANI inşa etmesi kritik bir noktaya geldi.. birbirleriyle boğuşan dil, din ve kültürlerin ortaya çıkaracağı KARGAŞAYI.. bozukluktan çıkan DÜZEN olarak tanımlayan küresel efendiler.. kör noktalarına rastlayan bir şey gözden kaçırabiliyor olabilirler.. elbetti bunu kendileri de bilmezler.. Tanrı'nın adeti.. iyiliklerden kötülükler ve kötülüklerden iyilikler çıkarmaktır.. fakat bu işin de bir sınırı bulunur.. zalim ve cebbar kavimlere geçmişten gelen belaların benzerleri gelebilir.. fakat biz bu tarihi hakikatı kısacık kişisel ömrümüzde göremiyor olabiliriz.. Kurzweil gibi hep iyiye gidecek bir uygarlık tarihi bulunmuyor.. uygarlık yaz ve kış manzarası çizer.. ivmelenmiş getiriler yasası çizmez.. Hazreti Ali demiş ki , eğer zalim ısrarla zulume devam ediyorsa bilki sonu yakındır.. eğer mazlumda ısrarla direniyorsa bil ki zafer yakindir.. işte katliamı nerede ise iki seneye çıkaran YAHUDİ küresel efendilerin oyununa gelerek sürdürüyor.. kuvvet zehirliyor.. ahiret körlüklerine.. dünya korkuları da ekleniyor.. https://paylasim.ombudsman.gov.tr/dokuman/documentuploads/KDK-Ombudsman-Gazze-Ozel-Raporu-2024/index.html Devlet GAZZE raporunu hazırladı.. iyi okumak lazım.. okumadan paylaşmak istemem lakin kısa bir metinde değil.. devletime güvenerek yayımlıyorum. Sonuçta İNGİLİZ aklı ve YAHUDİ kalbi.. İNSANLIK binasında masonluk ve ustalık yapmış olabilir.. teknolojinin hakimi ve ideolojinin sahibi olmuş olabilirler.. ancak bu binadaki bozuklukları saptamak ve düzeltmek ingiliz ve yahudi olmayan diğer İNSANLARIN işi olsun.. her iyi İYŞ'i de onlar yapacak değil ya.. Saygilarimla osmanziya 09.07.2025 uçyol izmir 00:36 ![]() Düzenleyen osmanziya - Bugün Saat 01:19 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |