|
Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Skins |
| İnsan Bilim | |
|
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
osmanziya
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4813 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() Konu: aile nedir ?Gönderim Zamanı: Bugün Saat 01:55 |
|
Kadir Kardaşım dedi ki:
Güllü yü kocası yada oğlunun öldürdüğü iddia edilse ; Medya feministler KADEM Aile Bakanlığı ayağa kalkar müdahil olur … Siyasiler açıklama için sıraya girer ! “Kadınlar kırmızı çizgimiz” “Katil en ağır cezayı alsın” Diye bas bas bağırırlardı … Katil kadın olduğu iddia edilince herkes; “SUS PUS” Adaletin bile cinsiyeti var ! Lan bırakın şu “feminist” lobisi altında ezilmeyi .. Ya da siz ezilecekseniz ezilin … Rahat bırakın “ERKEK”leri ! Yazık ettiniz !AHMET KESER.kitabın ortasından yazan yazar dedim ki: erkegin gucu.. kadinin gucu.. fark etmez.. kim guçlu olursa o eziyor. Güç ilim irade Rahmet Yaratan diyor: Rahmetim gadabımı geçti. Bizler teşebbuhu biahlakillah.. denilen Allah'in ahlakiyle ahlaklanmak yolunu seçmiş muslumanlariz. Bu nedenle güçü ahlakli kullanmak yoluna bakacağız.. Örnegin ekonomik ve fizik olarak güçlu oldugumuzda biri yirmi ikinci kirk uçuncu altmiş yaşinda üç kadın nikahlayacagiz.. bir kadin eline kalmayacagiz.. yaşlaninca dim dizlak kalmayacagiz. Yaradanin verdigi akli ve yetkiden yararlanacağiz. Evlenmek nesli çogaltmak içindir.. bu yaratılıştan canlilara verilen bir gorevdir. Üç eşi beş çoçugu olan baba aile reisligini adaletli ve iktisatli yuruttugunde demokrasi ve laikligi çocuklarina ogrettiginde toplumda da meşvereti meşrua sağlanacak ve hurriyeti şeriye gerçeklestirme olanagi cikacaktir..Inşaallah. osmanziya dedim Kadir kardeşim Maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah dedim ki: Maşaallah demene Ettahiyyatü.. Elmüberakatü.. Essalavatü.. Ettayyibatü.. Elhamdülillah.. derim Aziz Kardaşım. Düzenleyen osmanziya - Bugün Saat 01:56 |
|
|
usul esasa mukaddemdir
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|