|
Anasayfa | Işımalar | Osman Ziya | İfade -i Meram | Yöntem Bilim | İnsan Bilim | Din-Fen | BTÖ | Yazılar | E-Posta | |
![]() |
Aktif Kullanıcılar Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Skins |
| Din | |
|
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
osmanziya
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2010 Gönderilenler: 4711 ![]() Hak Puan : 5 Kidem : 6 OrtalamaHak : % 50 Irtibar :2 |
![]() Konu: ŞFAGönderim Zamanı: Bugün Saat 09:35 |
|
X Zamani gosterirkem Namazi da Serefli Fatiha Anahtari olarak gostergeliyorum Zamanı gostergelerken Namazi da Serefli Fatiha Anahtari (ŞFA)nı da işaret ediyorum.
akla nutk.. kalbe vecd.. degeri atadim.. ben aklin mantiki ve nutuku.. siz kalbin vucudu ve vicdanisiniz.. Nefse AYN ve göz.. Ruha EZN ve kulak.. degeri atadim.. rüyet edip basar MANZARA eden sizsiniz.. riya edip sem'i MUSIKİ eden benim. "Ve yessernalkur'ane lizzikr fe hel min muddekir" Kamer suresi tekrari bu ayette.. biz Kur'anı zikri kolaylastirdik hiç DEKR eden bulunmuyor mu ? İşte bu tabloda dört ilim ve irade türu işaret edilip gostergelendi; ILIM : ruyet.. re'y.. riya.. rüya... IRADE : debr..derk.. derb.. DEKR Bu tablo X - . . . hayat . . . - X X- . . . şuur . . . -X Dört köşede 4 "X" NTK' un AYN' ı ....SYN.... ROS.....X.....RAZ VCD'in EZN'ı ....DYN.... DYL ve DNY Dil ve Dunya Sorun.. dilin kötü ve kötuye kullanilarak insanin BOZULMASI.. onunda dini ve dunyayi bozmasidir. YBA insana dilini tanittirmayi amaçlar osmanziya 30.10.2025 yontembilim.com |
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|